Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

POŽAR TRAKTORA , ŠTAGLJA TE PADANJE ŽBUKE SAMO SU JEDAN DIO VATROGASNIH INTERVENCIJA U NEDJELJU

VRBOVEC / KLINČA SELA / ZAGREB

Požar štaglja
U nedjelju, 27. travnja, oko 15,55 sati na području Vrbovca, Preseka, Donja Velika, iz zasada neutvrđenog razloga došlo je do požara drvenog štaglja veličine 15x6 metara u vlasništvu hrvatskog državljanina (1977.). Štagalj je u potpunosti izgorio, a požar su ugasili vatrogasci DVD Žunci. Očevid će se obaviti u jutarnjim satima, nakon čega slijedi nadopuna Informacije.

Požar traktora
U nedjelju, 27. travnja, oko 16,10 sati na području Klinča Sela, Donja Zdenčina, Dominova, obavljenim je očevidom utvrđeno da je do požara poljoprivrednog traktora marke Masey Ferguson 390 zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu hrvatskog državljanina (1972.) došlo zbog kvara električnih instalacija u predjelu kontakt brave. Tom je prilikom nastala materijalna šteta na traktoru i na stropu garaže. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Pad dijela fasade sa zgrade
U nedjelju, 27. travnja, oko 15,10 sati na području Centra, sa zgrade kućnog broja 79 u Novoj Vesi, odlomio se komad fasade na visini od 15 do 20 m veličine 5x6 m, pao na krov susjedne kuće i oštetio ga. Budući prijeti opasnost od pada ostataka fasade na cestu u vremenu od 16,30 do 18,40 sati bio je obustavljen promet ulicom Nova Ves od kućnog broja 79 do 83, kojom prilikom su promet regulirali policijski službenici prometne policije. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci, ali nisu mogli skinuti ostatke oštećene fasade, te će predstavnici stanara angažirati građevinsko poduzeće koje će sanirati nastalo oštećenje. Dio ulice ispražnjen je, odnosno vozila su preparkirana, te su postavljene i oznake o opasnosti od pada fasade na kolnik. Zaposlenici Zagrebačkih cesta postavili su privremenu prometnu signalizaciju te se promet na navedenom dijelu ulice odvija u skladu s privremenom prometnom signalizacijom. PUZ


Post je objavljen 28.04.2008. u 15:28 sati.