Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malachupawa94

Marketing

Sretan rođendan miiiiii.... xD

Ja sam vam...

* jedne zimske večeri 15.01.1994., točno u 05:15h rodila se djevojčica koja je dobila ime Antonia. Godine su prolazile, ona je rasla i postajala netko i nešto. A onda je ušla u pubertet koji ju je totalno opičia. Do osmog razreda je trpila sranja ljudi koji nisu imali svoj život pa su išli uništavati živote onih koji ga imaju, uključujući i nju. U osmom razredu joj je dosadilo i očitala je bukvicu jednoj takvoj osobi koja ju je na kraju pustila na miru. Došao je i dan kada mora napusiti osnovnu školu i nastaviti život, usmijeriti se i osigurati sebi budućnost. Najteže joj je bilo rastat se od dečkiju jer je u njima uvik nalazila najbolje prijatelje i osobe koji je unatoč tome šta ne vole cajke, nisu izbjegavali.

*i tako je ona krenula u srednju... tamo je odmah prvi dan upoznala novo društvo sa kojim si je danas SUUUPER. Bilo ju je strah kako će se snaći u toj groznoj ustanovi... Prvo polugodište je bilo ok... prošla je ona s 4 al opet... LoL... doma živi sa mamom i tatom... A ima i brata koji studira politologiju u zagrebu... Voli mjuzu. Ona je njezin cijeli život. Sluša cajke.

*Antonia zna puno toga o svemu. Nije joj problem pronaći pokoju informaciju te na taj način poboljšati svoje obrazovno i informativno područje. Ispričala vam je jedan dio svoje prošlosti,o izgubljenom prijatelju,a ostatak će zadržati za sebe jer smatra da neke stvari moraju ostati skrivene jer inače ljudima ne bi bio zanimljiv kao čovjek. hehe. To su događaji koji su njoj jako bitni i tako je sebična da ih ne želi dijeliti sa nikim jer ju je strah da bi ih netko mogao uništiti i razoriti tu njezinu iluziju života i bolne, a možda i sretne prošlosti.


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 15.01.2009. u 05:15 sati.