Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/domina

Marketing

Sigura kuča

Drugi program jema smetnje. Iziđem vanka na teracu i protresem lozu da bolje vidin. Siden ka žena, uzmen čikaru makjata i primirin se. Ono divota, tice cvrkuču, cviće rasvitalo u se boje, Desna samo smočila majice pod špinu i rastrla na sušilo, Ljube s guštericon opizdila o pod, Antiša skočija na moju livu nogu i nateže li je nateže, u daljini pasi laju. A priko bande vidin počeja maeštralun. Izlazi ti Liva u dvor, nasrala iz golubarnika sve moguće smeće oko kuće, ide malo pomesti. Taman kad je stala pod ponistru od Gornje, doleti oraj na nju, kroza ponistru, ka slučajno doletija. Đavla slučajno, leti ravno u tintaru. Ova se ispravi gleda livo, desno, čudi se. Nastavi radit, kad jopeta doleti oraj, pogodi je čipo u guzičetinu. Ona se okrene i vidi koltrinu od Gornje kako se miče, podboči se, te pronto zabeštimja:
Govno dalmoško, ti češ mene gađat! Nemaš šta jesti, a gađaš se orasima! Govno, da bi govno jedno. Pizda ti materina, siđi doli ako si hrabra, raščupetat ču te!
Ova gori ni riči, zajebaje i čini kuco. Ova doli zapjenila, dere li se dere i probudi Joškota. Ulazi u kuču ženo božja! – on če i uvuče je unutra.
Antiša, đava te izija, ne drkeljaj na me! – ja ču nakon ča je ovi moj pizdun od pasa zaminija moju nogu s kakvom kujicom. Ne moren višje izdurat stalno skače na me. Sav se napalija. Govorin ti ja tako sa sobom kad evo ti Joke
Ča je Dome, gazdarice moja i pas drka na te? – on če.
A ko me ne bi? davno sam ja rekla - ja ču. Nego Joke jemaš li ti telefon od onih ba bi ca?
Ba ki ca?! A ča če ti ?
A jebate ča če mi? Ol nevidiš koje sustavno zlostavljanje podnosim? – ja ču.
A ča, Keko te iskoriščava? – on če, iskezija zube.
Be, ko more ovo tilo iskoristit? Taj se još ni rodija! - ja potapšem sise i gujcu.
Antiša me seksualno zlostavlja, ne moren nigdi s livom nogom. Čim okrenen leđa on skoči! Jebate, ke manijak i lud bi porebambija, a troke neče pamatan. Nu dodaj mi stanicu, okrenen ti ja ba ki ce.
Alo! Jesan li dobila broj od ba ki ca? - dreknem ja u slušalicu.
Izvolite, imate nekaj za prijaviti? ona če prifina.
Jeman sustavno zlostavljanje u kuču. Evo saki božji dan, moj Antiša skače na me. Nimoren to višje izdurat, taman se dignem, on skoči, sidem, on skoči, odem prileč, on skoči, oden sumprešavat, oden pišat, on skoči, a jebate ne moren višje, seksualno me zlostavalja. Jemate li vi mista u siguru kuču?
Pa draga gospođo, to i nije neki problem, on vas voli. Da li vas tuče?
A ke, ja njega tučen.- ja ču u čudu.
Eto vidite, da li vas mazi?
Uf, svu me izliže, poliže mi i noge i ruke.
Eto vidite, da li viče na vas, npr. kad skuhate ručak koji ne voli?
Taman posla, mora pojisti sve ča mu dam, mora polizat i teču u znak zahvale.
Eto vidite. A gdje spava?
A di če spavat?! – ja u čudu. Na dnu od nogu, oli pod krevetom.
A gospođo draga, pa vi njega zlostavljate- ona če malo ljutito. Pa i on ima potrebe.
Jebale ga potrebe, ča ne ide vanka koju kuju opaliti, vengo se mene dovatija. – ja ču iznervana.
Jesus marija, gospođo. Pa on treba sigurnu kuću. Mogu vam samo reči da je dobrodošao kod nas - reče i spusti mi slušalicu.

E moj Joke, ni ove ba bi ce bi nisu ča su bile
.
Pijemo ti mi kavicu, kad u niko doba proviri Keko sav znojan iz vrta i govori: Dome, jebala te kavica, oli ne vidiš koliko trave jemaš ovod?
Moš mislit, moja trava?! Nije ti moj Keko vrime od fale – ja ču potiho Joki.Tako bi on i na sudu reka. Dome sadila travu, ja kosija, sušili je, pa zajedno zapalili. Nisan ti ja pizda znaš – ja potiho, a ono me on pogleda sav izvitoperen od vručine, gospe moja, parija mi se ka najveći hašišar u misto. Malo trave, a več ga puklo.
Prosvitli mi se u ti tren i baš mi napamet pade ništo. Uzmen ti najnoviji La Nacionale, sa slikon Pukača i zalipin na kondukt. Oden se ka popišat, Antiša krene za menom, jezik isplazija. Sitin se i podmetnem umjetnu nogu od pokojne babe ispod slike, Antiši se digne čuna, krene jebavat. Ja mu brže bolje gurnen vrata isprid nosa. Zabiluca mu se nogica od pokojne babe prid očima, isplazi jezik, zajaši na babu, gurne je na sliku od Pukača i stane natizat. Puki se ceri, Antiša dere. Nit je smija ko u kondukt, nit je smija ko iz kondukta, nit je smija ko skinut sliku sa vrata. To su ti mediji. Čim bi ga pogleda diga bi mu se.
Čujen zvoni mi niko na vrata.
Gren (bižin) ča!
PS. Za gospu blaženu, odkad doktorica ide po kučam u vižite, s osiguranjem!?
Post je objavljen 25.04.2008. u 22:39 sati.