Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/galerija0apsurda

Marketing

IZLAZIM IZ ORMARA: IMAM LJUBAVNICU I NE SRAMIM SE TOGA!


Priznat ću vam nešto – volim je. Volim. Nju. Mogla bih reći – svoju ljubavicu. Volim je od prvog susreta.Volim je ujutro, volim je popodne, volim je navečer. Volim je kada je vruća. Volim je kada je hladna. Volim je čvrstu, volim je mekanu.

Posebno volim kada smo u krevetu, gledamo neki film i ja je uzmem, obližem je i pocuclam. Otapa se pod mojim usnama, cijedi se.. Prekrasan osjećaj je znati da je samo moja. Zbilja sam sebična i prokleto ljubomorna kada je ona u pitanju, ali ipak, tu i tamo volim je podijeliti s nekim seksi frajerom. U troje je zabavno, što god moja sebična načela ponekad meni govorila. Posebno je zabavno kada je ona između mene i tog seksi frajera, bespomoćna između dvije sile koje je tako očajnički žele. Svaki njezin i najmanji dio. Volim je ujutro – dok je topla, i mekana... Kada gurnem prst u nju, izvadim ga i poližem.

Kada imam one dane u mjesecu, jedino mi ona može pomoći. Ponekad mi ju je žao, jer tada znam biti nasilna prema njoj, znam tražiti previše... Ali, ipak, previše je volim, ne mogu bez nje i zbilja, zbilja je trebam. Znam da zvuči patetično kada kažem da “trebam” svoju ljubavnicu, ali zbilja je trebam. Mislim da bih umrla da nje nema. Moj život tada ne bi imao smisao. Subotom kad sam vani, kada su zabava i atmosfera na vrhuncu, a alkohol počinje lagano utjecati na mene, zaželim je se. Poželim da je sa mnom, da je tu, da je imam, da je samo moja. I odem po nju. I imam je. Neki će kazati da nisam normalna, da ta ljubav nije prirodna. Reći će da bih takvu ljubav – iskrenu, duboku, emocionalnu, nezasitnu i strastvenu, trebala čuvati za nekog pripadnika suprotnog spola. Ja volim suprotni spol, zbilja. Kažem vam, volim frajere, volim ih od glave do pete. No, nju volim na jedan drukčiji način – dublje, volim je svim osjetilima. Volim je okusom, mirisom, pogledom, dodirom.

Volim je bilo gdje, i bilo kada. Ne biramo ni mjesto ni vrijeme da se “družimo”. Gotovo smo sve isprobale – svako mjesto –krevet, automobil, kuhinjski stol, urede, učionice, wc-i, šumice, plaže, parkove, prepune kafiće. Kada bih morala birati, nikako ne bih izabrala krevet kao najdraže mjesto za, hmmm...? Konzumiranje naše ljubavi? Krevet je dosadan. Ljepše je pod vedrim nebom, ali najdraže mi je kada smo u javnosti, u gomili, među nepoznatim ljudima (pred poznatima osjećam nekakav sram, iako su me mnogi vidjeli s njom, čak i mama i tata. No, moram se savladavati pred njima i stoga to ne volim raditi kada su u blizini poznati.)... Svi vide nju u mojim rukama, i svi je žele...To je tako divan osjećaj – imati nešto tako prekrasno, posjedovati nešto tako savršeno, i znati da to svi žele. Nismo mi ni vrijeme birale – bilo ljeto, zima, proljeće ili jesen, kiša, snijeg ili sunce, rano ujutro, kasno navečer. Da, zbilja smo sve isprobale... Ipak, tek smo se danas zajedno tuširale.To mi je bio san i nakon dugog nagovaranja, preklinjanja, molbi i, vjerujte mi, čekanja, taj se san ostvario. Tuširale smo se zajedno...Puno pjene, vruća voda, para... Mmmmm... Volim mirisati po njoj. Volim imati njezin okus u ustima. Volim je lizati, cuclati, grickati....Uvijek je uz mene, a čak i kada nije sa mnom zbilja, sa mnom je u mislima. I tada zamišljam gdje bih je, kada bih je... Zamišljam kako miriše, kakvog je okusa, kako je odjevena... Dijelimo i najsretnije i najtužnije trenutke. Ona je moja ljubavnica, moja najbolja prijateljica, moja kurva.

...Pogodite tko je ona...

(The Doors: Hello I love you)

Post je objavljen 22.04.2008. u 18:15 sati.