Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dragitata

Marketing

Dragi moji blogeri,

dugo me nije bilo.. intenzivan vam ja život živim. Evo me sad kod tate u Njemačkoj pa mu više ne pišem. Neki dan sam napunio 6 mjeseci i moram vam priznati da sam pravi mali nestaško. Mama i tata se trude jako, ali mora se priznati da ja imam više energije od njih. Već tri tjedna vičem na sav glas ba ba baaaa i bačem na veliko i bunim se glasnim baba bababa i tražim stvari isto tako ba ba ba b a, a babe presretne, što da vam velim..
Velik sam, nismo se vagali jer na kontrolu kod doktorice idemo tek po povratku u Hr, ali ja vam nosim veličinu 74 iliti pak one bodiće na kojim piše 6-9 mjesci ili pak one od 9-12 mjeseci.
Još uvijek mi je najdraže mamino mlijeko u orginalnom pakiranju.. probala mi je dati jučer i danas malo soka od jabuke.. bio jabuke, slatke jabuke.. malo žlicom, malo iz bočice, malo iz didaktičke čaše.. reda radi sam malo popio, ali i ona kuži da je meni jedino cika zakon..
Tata je imao ovaj mjesec obranu.. sad mi više neće pisati po kartonima da mi je tata student.. a i ja sam se taj dan sredio..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!

i sve sam pristutne oduševio, a i oni mene.. i sve vam ja jezike razumijem.. svima sam ruke pružao bilo da su pričali njemački, engleski, hrvatski, poljski, španjolski ili pak norveški.. pravi mali poliglot ;)


Eto toliko za danas..


bababaa ba baaa

Vaš RokoPost je objavljen 22.04.2008. u 12:23 sati.