Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djevojce

Marketing

za sve moje djevojke...žene..majke...

Dragi moji..
ispričavam se što slabo pišem,a i još slabije vas čitam..
faks, pa sve te silne pretrage.. rastrgana sam na 100 strana..
No, eto došlo mi je da napišem ovaj post jer mi se nedavno desilo nešto za što sam mislila da nije moguće.. Ovo je post za sve cure i nadam se da će ga sve pročitati i naučiti nešto iz njega..





Nakon preeeeedugog hodanja sa dotičnim dečkom, ostavila sam ga. Jednu se večer u meni sve prelomilo i znate onaj osjećaj kad vam je sve ravno ko Slavonija.. ? Tako nekako. Dojadile mi svađe,prepiranja, sumnje, sve pomalo..
Ubilo je ljubav u meni, malo pomalo,ali sigurno. Nedugo nakon tog nesretnog prekida upoznala sam 1 dečka. Mislim,upoznala sam ga i prije..na dobro nam znanom facebooku, no igrom sudbine ili nečeg više,što god to bilo, naletjela sam na njega u gradu i otišli smo na kavu.. Prijateljsku kavicu u kojoj smo si baš ono, dali oduška i pričali o svemu.. Nakon prve kave moje je oduševljenje raslo, shvatila sam da sam 3 godine voljela kretena koji je muško koliko sam to onda i ja.. Shvatila sam da je moguće upoznati osobu koja će vam promijeniti čitavi svijet preko noći.. Prvo sam mislila da je to početni zanos, ili ono.. "nakon onog magarca svaki je konj dobar.." , ali nakon nekoliko kava pala je i prva pusa.. Moje je oduševljenje bilo sve veće.. Nevjerojatno je kako te netko može razumjeti bez da kažeš išta, nevjerojatno koliko sam se u 3 godine veze namučila da me netko shvati,da me prihvati kakva jesam i on to nije htio. A u tom trenu sam pred sobom imala dečka kojeg jedva poznajem,a koji me nadopunjavao u svakom smislu.
Tad se desio moj konačni poraz. Susret s bivšim.. U napadu ljubomore jer je čuo da sam bila s drugim na kavi, napravio mi je scenu. Urlao je na mene da sam kurvetina, uhvatio me rukama i gurao, a kad sam ga odgurnula od sebe..zalijepio mi šamar. Ne mali, nego šamarčinu nakon koje mi se zacrnilo pred očima.. Tad sam ga pogledala potpuno drugim očima.. Taj dečko kojeg sam toliko voljela, za kojeg sam takva sranja istrpila, zbog kojeg sam vikende i vikende zatvorena u svoja 4 zida plakala, ta posesivna, arogantna seljačina... Udario me u samoobrani , rekao je.. jer sam ja nasrnula prva na njega. Lažljiva budala.. Na svoj divni profil na facebooku napisao je da sam kurvetina i da se veseli danu kad ću crknut.. Zvao me, prijetio se, čekao pred kućom... Poševio drugu, zbario sve kaj ima 2 sise i hoda... ali ne, mene nije puštao na miru... Imam brdo njegovih mailova i poruka gdje piše da sam lažljivica, da će mi se osvatiti, da ću plakat što sam ga ostavila i zamjenila ( samo neznam s kim, jer kad se sve to dešavalo taj 2. dečko i ja bili smo samo 2-3 puta na kavi,ništa više), slao mi prouke da njegova osveta počinje i tome slično..
Ja sam bila jedna od onih cura koje su tvrdile : da mene dečko udari, razbila bi mu zube.. A kad mi se to desilo ostala sam skamenjena i od straha da ne dobijem batine, nisam poduzela ništa..
Ja sam bila jedna od onih koja je mislila da nije agresivnost kad ti se dečko u svađi unosi u facu i vrijeđa te..
Drage moje...
Vi niste kurve, drolje, glupače niti manje vrijedne. Vi si nemojte dozvoliti ni da se postavi nad vama kao da je jači i moćniji, a kamoli da digne ruku.. Vi nemojte misliti da poznajete čovjeka ni nakon 3 godine.. Zaljubljenost je sljepoća.. Trpala sam njegove mane u neku ladicu u mojoj glavi i razmišljala : ma nije on takav, pa svi ga vole.. Istina. Njega i dan danas svi vole. On je glavna faca u društvu, njegovi se roditelji ponose, završio je faks, ima brdo prijatelja i prijetljica, on je tip dečka koji će vas šarmirati vani sa jako malo riječi. Da, on je šarmantan, zgodan, pristojan, nježan, susretljiv... Izvana. A u njemu čuči agresivna budala koja provali van svaki put kad nije po njegovom. I ja nisam jedina..Još će mnoge pasti na taj lažni šarm i mnogima će obećavati lijep život, a onda..kao i u svakoj vezi..dolazi vrijeme nesuglasica, svađa.. onda će on opet dignuti ruku. I ta mala.. sretno joj bilo ako želi ostati. On sada drugim priča: pa udario sam je, znate kako je, kurva me lagala i varala, poludio sam..I svi klimnu glavom, jer naravno..razumiju ga. A to što u njegovoj priči nema istine, nitko ne pita..Nitko ne potvrđuje. Jer čim muškarac posumnja da je žena nevjerna on je smije i ubiti, zar ne..? Ne treba mu dokaza, jer žena je uvijek bila niža rasa..
Tko jednom prevari, opet će..
Tko jednom udari, opet će..
Ne zavaravajte se da je to bilo u naletu bijesa ili ljubomore. Nema opravdanja za udarac. A što je najgore,ja svoj nisam ni zaslužila. Da sam ga barem varala, lagala.. Kako on sad svima priča..
Moj je jedini grijeh što sam te večeri odlučila izbacit njega iz svog života jednom zauvijek, sita svih sranja koja mi je priređivao..
Moj je jedini grijeh što sam po nečijem mišljenju očito prebrzo pala u tuđi zagrljaj, možda sam trebala čekati da sreća prođe uz mene?
Moj je jedini grijeh što nisam prepoznala agresivnu osobu na vrijeme..
Zapamtite, najdraže moje... Nije zlato sve što sja. Neka je nova pala na njegove priče, ne samo jedna.. žao mi je tih cura, iskreno.. Jer će doć na moje, ja sam bila prva,ali ne i zadnja.. Jer je sladak dok njemu to paše, dok je ne ulovi,a onda okreće i svoje drugo lice.

Molila sam Boga neka mi pokaže pravi put..
Molila da mi pokaže bar neki smisao u ovome svijetu..
I dao mi ga je..
Pokazao mi je za koga sam se skoro vezala..možda i za čitavi život.
I pokazao mi da postoje dobri ljudi.. samo u to treba vjerovati..

pusa!

Post je objavljen 22.04.2008. u 10:25 sati.