Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Nisam bio, nisam gledao ...

... ali, drugi jesu



Dakle, Noć gladijatora 3, na kojoj je među ostalim borcima u MMA i K1 sudjelovao i naš Frane Radnić. Kako nisam bio na licu mjesta, što mi preostaje nego zahvaliti se Billu Gatesu što je izmislio copy-paste funkciju i evo što sam kopipastirao:



Pa kažu:

PROFIGHTSTORE

O samoj priredbi:

World Freefight Challenge i Zlatko Mahič stigli su u Hrvatsku. U suradnji s Gordanom Vatavukom, te Marom Perakom i njegovim UFK Gladiator, ljubiteljima borilačkih sportova u Dubrovniku dali su vrhunsku svjetsku priredbu i veliki medijski spektakl.

Savršena organizacija turnira nije popustila niti u jednom trenutku, i kad su otkazivali neki borci, organizatori su pronalazali nove, rekli bismo i bolje od onih koji su otkazali. Vrhunski tretman svih sudionika turnira posebna je priča, zahvaljujući gostoljubivosti domaćina i sposobnosti organizatora - bilo je svega u izobilju, i nikome nije baš ništa nedostajalo. Cijeli je grad živio za ovu priredbu i za svog heroja Mara Peraka. Prekrasno okruženje i prepuna dvorana najbolja su pozivnica za neki novi turnir u Dubrovniku.


O borbi Frane Radnića:

Frane Radnić (Hrv, 72,7kg) - Jose Barradas (Por, 72,6kg)
Pobjednik: Radnić, bodovi

Duba Barradas od početka je meča pokušavao je pritiskom i nasrtajima koljenima slomiti našeg borca. No iz runde u rundu Frane je još jednom dokazao da je veliki svjetski potencijal. Mudro vođen iz kuta od strane svog mentora Marka Žaje, Radnić je gradio svoju pobjedu precizno birajući udarce i vrijedno skupljajući bodove. Koncentriran i hladnokrvan Radnić je zadao više čistih udaraca i nije se poput Dube koristio mali sitnim trikovima, koji svaki klinč koristio da plasira 2 ili 3 koljena, umjesto samo jednog koliko je dopušteno.


NOKAUT FORUM

Forumaš: Laud
2. Radnić (Hrv) – Baradas (Por) Frane dobio na bodove (nisam siguran je li radi niskih udaraca Por kažnjen)

Forumaš: K137
Sramotna odluka sudaca, Radnić je tu dobio dobre batine, toliko plasiranih koljena u pleksus nikad nisam vidio u jednoj borbi. Nedvojbeno je Portugalac bio bolji, nema govora o eventualnim kaznama za Portugalca zbog niskih udaraca, to se te večeri nije sudilo...

Forumaš: Baukawww
2. Radnić (Hrv) – Baradas (Por) odluka sudaca - SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA! Portugalac je bio bolji od početka pa do kraja. Nema se što reći Frani, junački se pobio, ali je ovaj zaslužio pobjedu.

Eto, očito dvojbeno.





Post je objavljen 20.04.2008. u 23:59 sati.