Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thinkblue

Marketing

Par njeznih kusudama i pokoji recept...

Prosli tjedan sam se okanila faksa i zaputila se dragome na more (opet je na terenu). Dok je on radio, ja sam morala nekako iskoristiti vrijeme, pa je tako nastalo slijedecih par modela.. boje su, opet, bile u skladu s mojim raspolozenjem...



(Autor ovih modela je Herman Van Goubergen, vanjski su sastavljeni od 24 modularnih jedinica, a model u sredini od duplo manje)




(Upute se mogu naci ovdje)




(Model se zove Arabesque, autor je Mio Tsugawa, sastavljen je od 30 modularnih jedinica, a ovdje se nalaze upute)




(Model se zove Blintz Icosidodecahedron, autor je Tung Ken Lam, sastavljen je od 30 modularnih jedinica, a upute se mogu naci na ovom mjestu)


I za kraj nesto sto se mom dragom jako svidjelo:



Sastojci:

Za biskvit: 4 jaja
4 zlice secera
4 zlice brasna
1 zlica kakaoa
1 red cokolade za kuhanje (one srednje velicine)

Konzerva kompota od bresaka

Za preljev: ostatak od cokolade za kuhanje
1 slatko vrhnje

Napraviti smjesu za biskvit, uliti u protvan, u smjesu dodati kockice cokolade (svaku originalnu kockicu razlomiti na 4-6 komadica) i staviti peci. Narezati breskve na kockice i posloziti po pecenom biskvitu. Otopiti ostatak cokolade sa slatkim vrhnjem i s malo soka od bresaka (ostalo popiti) i politi po biskvitu.

U slast!



Post je objavljen 21.04.2008. u 21:54 sati.