Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

NK TIKVEŠ - NK LEGE 1:1


Mrzim kada se dovedemo u ovako glupu situaciju. Rezultat je nebitan, bar nakon ove situacije. Naime, neodgovornom igrom od samog početka doveli smo se u situaciju da neko bude ozljeđen. Domaćini su bili izuzetno napaljeni, živčani i neviđeno grubi. Neobjašnjivo. Sudac je indirektni krivac jer nije u startu spriječio nasilničku igru domaćina ali da smo mi zabili ono što smo morali zabiti i njima bi srezali krila pa ne bi divljali po terenu. Ovako, ponašali su se poput našmrkanog Pukanića, kojem nitko ništa ne može. Svi odreda. Susret je bio na rubu incidenta. Stvarno nisu normalni i sam Bog nas je sačuvao od ozbiljnijih ozljeda. Na kraju, samoozljedila su se dvojica njihovih igrača nenaviklih na toliko trke i bjesomučne borbe.
Nespominjući dva očita jedanajsterca koja sudac nije odsvirao s opravdanjem "Pa oni bi podivljali da sam ih svirao"?!?!?!?!?!? pa tri čiste šanse 1 na 1 koje smo promašili pri rezultatu 1:0 za nas, najviše problema bilo je u konsternaciji mojih igrača sa ogromnim upitnikom iznad glava. Gdje smo došli? Što se zbiva s ovim likovima? Pobogu, zar meni ovo treba?.... Sama činjenica da se pola naših momaka pokupilo bez cuge i večere jer s takvima jednostavno ne žele biti u društvu govori sama za sebe. Inače ne odobravam raniji odlazak a sada sam i ja htio otići. Prestrašno.
A mi? Mi smo fantazirali. Lopta nam je išla strašno sporo. Posebno u prvom dijelu. Svi su je zadržavali upravo previše, taman toliko da svako slijedeće dodavanje bude rizično. Podatak da je naš istureni napadač Ruda u prvom dijelu dobio tek tri lopte govori o našoj zaigranosti. Opet se ponavljala klasična greška donošenja lopte veznom igraču u noge što prvo, traje, traje, traje pa stvara neviđenu koncetraciju igrača na jednom mjestu, pa dok se vezni igrač iskobelja s tom loptom iz te gužve što i nije lako pa kroz šumu nogu pokuša uposliti napadača, po užasno grbavom i pjeskovitom terenu..... da ne bi. Naravno da smo srljali iz greške u grešku. I na toj predaji i alibi cetaršutima sa boka u sveopću gužvu, će mo ozbiljno poraditi prije Savudrijskog turnira. Ovdje nam je rezultat više manje nebitan jer smo osigurali prvo mjesto ali pristup igri mora se promjeniti. Pojedinci moraju shvatiti da nisu sami na terenu i da je nogomet brza kolektivna igra. I tada dolaze i rezultati. Protivnici su bili očajni imali su tri udarca u okvir gola u cijeloj tekmi, a gol su zabili BUBREGOM. Ništa me ne pitajte.
Moram napomenuti da je lista igrača koji su nam danas nedostajali bila poduža uglavnom zbog saniranja ozljeda i priprema za Savudriju i tu i tamo zbog posla no i bez njih bilo smo jači bar za šest razlike. Sami smo si krivi. Neponovilo se.


Post je objavljen 21.04.2008. u 21:34 sati.