Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diavola

Marketing

Zadnji snijeg na Sljemenu

Da, bio je to vikend kad se zadnji dan u prošloj ski-sezoni moglo skijašiti i bordati po sljemenskoj stazi... Ljudi taman toliko da nema gužve, vrijeme fantastičnih 15 stupnjeva, a snijega i dalje sasvim dovoljno. Ti su sad dani iza nas, pred nama su prefini dani... stalno bih hodala sunčanom stranom ulice. U prirodu još nikako da se otisnem, ali evo samo što nisam... U odnosu na prošlu godinu, ovu sam se poprilično ulijenila. Zapravo, užasno puno posla imam, ne stignem, ne stignem... Ma, ne, ne, nije to pravi izgovor. Neorganizirana sam i zbrda-zdola, u sto poslova i problema. Photobucket No, to su neke druge teme, ponesoše me misli, vraćam se na Sleemeee! Evo, dakle, foto-putopis, jedna nedjelja na Sljemenu, snijeg, miris proljeća, ah... E, da! To je bilo 30. ožujka... ah, zimo, drago mi je da si tako daleko od mene! Proljeće, dođi 'vamo kad ti rečem!


Dobro poznata scena prilaza... što reći, prekrasan sunčan dan!

Photobucket


Iz drugog ugla...

Photobucket


Ah, kako je dobro, vidjeti ih opet! Usput mi se u kadar taman fino namjestio jedan planinarković.

Photobucket


Photobucket


Ovo prvi put vidim! Da je netko postavio pločicu s informacijom tko je postavio žig! Veća informacija od središta radnje! Zanimljivo. Kome je to palo na pamet, hehe... Photobucket

Photobucket


Srećko Ferenčak i Vedran Pavlek sunčali su svoje noseve i čela i sve bi bilo više nego idilično da Pavlek u maniri Balkan-Snješka nije toliko urlao na mobitel da za stolovima nitko nije mogao čuti vlastite misli, a kamoli riječi svojih sugovornika. Photobucket Pet puta je telefonirao i svima istu spiku da kako se on skijao, da kad se probudio, da kako se sad sunča, da kako se on skijao, da kako je dobro vrijeme, da kako se on skijao, da kako će ručati, da kako se on skijao. MedŽed. Morali smo hitno odskijati s terase! BrdŽanin.

Photobucket


Evo još malo prizora...


Photobucket



Photobucket



Photobucket



Photobucket



Prekrasan pogled...


Photobucket


Photobucket




Super simpatični GSS-ovci! Ma, tamo je sve osoblje toliko na usluzi i ljubazno, svaka čast!

Photobucket



Crvena neman.

Photobucket



Joj, e, da da! Bio je jedan fantastičan prizor nekog malodobnog nadobudnika koji se, iz svim normalnim ljudima nepoznatih razloga, krenuo spuštati ispod žičare! Photobucket Vidite ga dolje kako ne odustaje.

Photobucket


Teren sve samo ne za spust! Zvukove koje je njegova daska ispuštala, napore koje je njegovo tijelo prolazilo, smijeh koji se širio sa žičare i dobacivanja koja su se kretala zrakom - teško su opisiva!

Za nepovjerovati, ali mladac je došao do kraja, kada smo, ujedno, proživjeli i najgore zvuke. Pogledajte što je mladac savladao. A i mi svi skupa s njim.


Photobucket



Ah, meni najdraža fotkica:

Photobucket




O, ne, opet Srećko! Ovaj puta zarobljen u tijelu žene! Stoji pokraj Pavleka. Photobucket

Photobucket




Goootoovoooo! Photobucket

Photobucket


Papaaaa!




Post je objavljen 22.04.2008. u 10:10 sati.