Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

pismo za u budućnost

ovako.. u nadi da će ovaj blog ostat vječno živ... (vječno znači da će i za 15 godina bit tu)... odlučio sam napisati kakvo je stanje u svijetu ovih dana.
krenimo od najvažnije...
pukanić je zamalo bio nastreljen u glavu...
de jebe mi se..
stvarno je svijet poludio... svugdje mržnja...
u iraku svaki dan po 20ak mrtvih
svako malo čujemo o nekim bombašima samoubojicama, o kojekakvim mutavim tinejđerima koje niko ne voli i niko na njih ne obraća pažnju pa onda pobiju par desetaka svojih školskih kolega...
u hrvatskoj je kao neka kriza (a dobro u cijelom svijetu je... a hrvatska je dio svijeta zamisli)... a sve je uzrokovano rastom cijena nafte... (kas krivulja ide udesno)
cijena kile kruha je 6 kn
mlijeko je 5 kn valjda
barel nafte košta nešto oko 100 $ (američka valuta)
čokolada milka (to je ona ljubičasta krava... proguglajte malo [ako ne znate što je gugl projahuajte]) košta 8-9 kn
još jedan dokaz krize je i jučerašnja pobjeda cibalije na poljudu 2-1.
kad smo već kod nogometa... eduardo je u arsenalu, kranjčar u portsmouthu, ćorluka u man cityju, a najbolji nogometaš je c ronaldo... dok je najbolji klub liverpool :)
svaki tjedan luka modrić mijenja klub (naime još je u dinamo i stalno ga novinari strvinari šalju u neki veliki klub: barcelona, chelsea, real...)
ivo sanader je premijer... penetriramo u eu i nato... nagužavamo se svakome ko nešto traži... slovenci svako malo traže neki komad zemlje.. valjda će za kojih 10 godina doć i do brijuna.
kad smo kod slovenaca željko pervan je kralj.. u večernjoj školi on mojca denis blaž antimon onaj bosanac i tetak isprdavaju život u EU i život u hrvatskoj.
joško martinović i dalje misli da ima zanimljivo emisiju
mirko fodor i dalje misli da je šaljiv
ovo će možda zvučati smješno:
kao neki dsl ne znam kakih brzina 1000/300 nešto... 5 gb prometa... košta nevjerovali ili da 123 kn
upravo se ovih dana na novoj tv (komercijalna televizija) prikazuje film povratak u budućnost.. jedan od meni dražih filmova.. i to me nekako navelo na ovaj post...
možda se ovaj post sada čini nekako besmislenim i smješnim.. al za nekih 20 godina.. ko zna...
eto ljudi... volite se... pomažite si... cijenite sve oko sebe... sve... jer sutra možda tih ljudi i stvari neće biti...
živili

Post je objavljen 20.04.2008. u 22:44 sati.