Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/keke15

Marketing

očajno...xD

IZLAZAK-ONA I ON!!

Upoznali su se u subotu navečer u mračnom dijelu disco kluba i razmijenili brojeve telefona. U ponedjeljak ju je on nazvao i neformalno pozvao na piće u utorak u 20:00. Spuštaju slušalicu...

ONA...

28 sati prije izlaska
Zvao je,zvao je!!! Zove najbolju frnedicu i melju četiri sata treb ali ići kod frizera,kod pedikera,fakira,psihologa i na barem tri plastične operacije.
Urla na telefon od adrenalina sve dok je stari(koji od nje ne uspijeva zaspati) ne počne daviti jebeno krvavih očiju. Priča sa starom do tri ujutro kako je stari,dok joj je pijevao serenadu, u Kaštel Kambelovcu,pokisnio i dobio šarlah, i još mnoštvo glupavih i vrckavih obiteljskih tračeva.
Noć provodi besano,hipnotizirajućim pogledom gledajući u ormar ne bi li joj se 'ukazala' garderobna dobitna kombinacija. Ujutro dana-D odlazi u grad i kupuje potpuno novu odjeću jer je zaključila da ništa u ormaru nije dovoljno dobro.
10 sati prije izlaska
Ludi zbog podočnjaka ( pobogu,otkud sad oni, a tako se zdravo hranim?!) i provjerava što joj fali od šminke. Trči do obližnje parfumerije po olovku za oči koja će joj ići uz torbicu. Olovka je 3 cm veća od torbice pa je skraćuje kombinirkama od starog i uprlja nove krem hlače koje su joj do te sekunde bile one savršene. Ide po none hlače.
Na putu doma shvati da su joj ispucali vrhovi, plaća frizerki duplo da je primi preko reda, a kad je već upala, stavlja i boju koja joj ide uz pramenove. Kupuje usput i novi parfem,iako mu prodavačice još nisu ni cijenu napisale.
5 sati prije izlaska
Počinje s donjim rubljem. Izazovno - ne. Otkačano – ne. Postupak s eponavlja kao kod pasijansa,kada otvorite sve karte pa probate ponovo. Grudnjak joj ipak ne paše uz majcu. Plače i maskarom zaprlja hlače. Polu-luda uzima mamine iz njezina ormara.
3 sata prije izlaska
Pere se,depilira,pere zube,kida desni. U kadi je 30 centimetara debel sloj raznig soli,kiselina,ljekovitog šljunka i izumrlih školjaka. Čupa obrve,puši, uzima cigaretu s pogrešne strane,psuje,grize na svaki pokušaj ulaska u WC. Stari od muke piša u kriglu.
1 sat prije izlaska
Dobije menstruaciju i uprlja hlače. Skviči,vrišti,frkće i skida s mame zadnje hlače u stanu. Svi joj se miču s puta,jer je u ovom trenutku opasnija od kobre na jajima.
10 minuta prije izlaska
Poljeva se miomirisima, trlja pazuh mirišljavom jelkicom iz automobila i primjećuje da se parfemom polila po hlačama. Lupa glavom od volan i na kraju pokupi tramvaj.
15 minuta poslije termina
Stiže na dogovoreno mjesto. Ugleda ga i pomisli: -'Oh, Bože, kako je lijep!!'


ON...

3 sata prije izlaska
Gleda TV i čačka nos. Pokušava se sjetiti što je dogovorio za večeras. Usred misaonih napora, nježno se gladeći po jajima, shvaća da nije ''mlatio majmuna'' već dva dana jer se u subotu tako napio i tek jučer donekle došao sebi. Nakon mastubiranja se ipak sjeti da ga večeras očekuje date s jednom od dvije ženske od subote,kojima se ne može sjetiti ni face, a kamoli imena, ali je u nedjelju našao broj našvrljan na podlaktici.
2 sata prije izlaska
Odlazi gladan u kuhinju češkajući se po jajima,kad tamo na stolu slanina i luk. Razmišlja dobre tri sekunde ima li se smisla žrtvovati, a onda fino posoli glavicu luka. Obilatu večeru zaljeva sa dva piva i podriguje silinom osrednjeg vodenkonja, sve dok pobiješnjela stara ne uleti u kuhinju. Žica staru 300 kuna. Stara ni ne pomišlja dati mu. Ali on objašnjava mami kako ima novu curu i da bi joj kupio neki cvjetić i poklončić. Stara ganuta vadi 400 kuna i počne s pričom kako joj je tata '56 donio na sastanak pet ukradenih crvenih ruža, pa ju je htio poljubit , ali je došao vlasnik vrta s grabljama, pa su morali biježati, pa još od tata ima kurje oči. Ne dočekavši kraj dobro poznate sage, biježi divljački od stana do kafića. Kupuje pljuge i dvije pive od mamine love te u kafiću odgleda kraj tekme.
Pola sata prije izlaska
Dolazi kući i suočava se sa vječnom dilemom, tuširati se ili samo podaprati jaja? Gleda skraćenu snimku druge ženske lige zapad u malom nogometu na pijesku za veterane invalide i zaključuje kako ionako sutra ima mali nogomet, pa će se znojiti te nema smisla se ponovo močit. Nevoljno ode oprati kitu. Dok desnom rukom perucka '' onu stvar '', lijevom uspješno ruši sve četkice za zube u lavabo. To očigledno užasne staru koja je upravo došla izvaditi rublje iz mašine pa ukopana zbunjeno zuri u prizor pred sobom.
15 minuta prije izlaska
Sjedi na krevetu, vadi čarape ispod kreveta i njuši one koje još uvijek mogu poslužiti...dok gaće ipak ne mogu,misli si jebiga. Mogu jedino nekoj gatari ili forenzičarima. Kreće, ali na vratima mu se prisralo, a to se ne propušta. Grabi Sportske Novosti, češka se, prducka i meditira sve do zadnje stranice.
15 minuta nakon termina
Dolazi na mjesto sastanka igrajući džepni bilijar. Ugleda je i pomisli: -'' A fak!! To je ona s manjim sisama...!!''


Post je objavljen 20.04.2008. u 13:24 sati.