Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavek1

Marketing

Dan koji se pamti...








Nadam se da se Tomek nebude naljutio,što sam iskoristio njegov naslov sa prošlog susreta u Dubravici,jer to je bio dan svakako za pamćenje.Ima više razloga zašto je za pamćenje!!
Prvo. ni jaki pljusak koji je ujutro lupio,nije Vas omeo da se nađemo,drugo,nevjerojatni je ugodan osjećaj nakon dugo vremena vidjeti opet drage mi face,i treće , iznimno sam sretan ,kako se na ovaj susret odazvalo mnogo blogera iz daljih krajeva Hrvatske.Pa krenimo redom .
Prvi su dokurili,dečki iz Bregane,Hauba i Bronx,nakon njih nisam se ni stigal okrenuti,kad eto slavonaca,Zmaaja i njezini prijatelji,potom naš Tomek,poznati grlogasac,pa naš prijatelj i vjerni pratioc Miroslav Šladarec,nakon njega ,kako to neki znaju reći,dalmatinac na dislokaciji u Zagorju Marin -Vatrene kacige,potom dojurio kombi iz Jaske,Brq i Miljenko_l,nakon njih stižu Čižma-Usamljeni vukovi2,Ranger i Stjepan-naše kronike,ali sad je problem,di su dalmatinci,zovem ja,Acivia,kaže nemaš problema,iskreni je trebao nešta poslovno skoknut do Varaždiskih toplica,pa kad to riješi dolazi za uru,uru i po!!!
Super,ja sretan kažem ljudima,malo ćemo pričekat,pa krećemo sa sastankom.
Krenuli smo sa sastankom nakon pola sata,i stvarno ,eto crvene strijele od Mercedesa pred vatrogasni dom,prvo izlazi iskreni,pa zatim Lajona,umorno oko,lele-mladost,Darko-DU iz Dubrovnika,moram priznati,na sveopće oduševljenje svih prisutnih Darko je jedan od najudaljenijih blogera prisutnih na susretu.

Sve u svemu bilo je super,a svi koji žele znati nešto više o tom susretu neka svrate na blog Vatrene vijesti 911

Iz objektivnih razloga i obaveza nemam baš vremena za opširnije pisanje,ali moji prijatelji blogeri su sve točno zabilježili sa fotoaparatima i kamerom,pa uopće ne sumnjam da susret u Tuhlju neće biti zabilježen.

Sve Vas skupa pozdravljam i one koji su bili na susretu i one koji nisu,u nadi da ćemo se ubrzo sresti na petom susretu!

Slavek



Post je objavljen 20.04.2008. u 09:27 sati.