Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakirashakira4

Marketing

Pornić sa Shakirom ipak je bio prvo-travanjska šala

Nakon što je portal Infobae.com u javnost plasirao priču kako je policija zaplijenila videovrpcu na kojoj su Shakira, njezin dečko, također pjevač, Antonio de la Rua i tekstopisac Alejandro Sanz uhvaćeni u vrućem klinču, proslavljenu Kolumbijku ne prestaju oblijetati novinari, a ona dane provodi u demantiranju podvale portala, javlja Index.hr.
Image Hosted by ImageShack.us

Naime, postojanje stanovitog trojca sa Shakirom u glavnoj ulozi, u javnost je plasirano zapravo kao prvotravanjska šala, a stvari su izmakle kontroli kad se već do ranog poslijepodneva jadna Shakira, ni kriva ni dužna, od pjevačke zvijezde pretvorila u pornozvijezdu.
Posljednjih osam dana lijepa i čedna Kolumbijka, često prozivana ‘najboljim kolumbijskim izvoznim proizvodom’ svoje grlo ne troši na pjevanje nego na demantiranje medijskih naslova.
Pjevačica koja je bez razmišljanja odbacila filmsku karijeru jer film u kojem je trebala zaigrati ("Ljubav u vrijeme kolere") obiluje golišavim scenama, prvog travnja našla se usred seks skandala. Portal Infobae.com objavio je kako je policija tijekom pretrage kuće Carlosa Gonzalesa i njegove žene Sylvije Alzate (koji su navodno ucjenjivali pjevače) pronašla kompromitirajuću snimku, za koju mnogi vjeruju da je i danas u rukama policije, tj. vjeruju da postoji. Hoće li ih Shakira uskoro uspjeti uvjeriti u suprotno?



++ Shakira u frizerskom salonu u Miamiu 2. travnja ++
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 12.04.2008. u 09:34 sati.