Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

SELLOUT CROWD IN KOLEDINEČKA: Acin Zadar escapes with W from Dubrava...


Image Hosted by ImageShack.us


DUBRAVA HOOPS EDITION
SINEKI & g.g.g. VAS POZIVAJU NA:



VEEELIKI NOĆNI TURNIR
U ULIČNOJ KOŠARCI



N
aime, dana 17.04.2008. (Petak) sa početkom u 20h, na Športskom centru KLAKA – u Dubravi, održati će se veliki spektakl, - noćni hakl.

Haklajte, zakucavajte, znojite se, navijajte, plešite i podržite projekt – čiji je glavni cilj okupiti što više mladih ljudi oko sportskih igrališta, i dati im priliku da se bave sportom upravo kada imaju najviše slobodnog vremena, - vikendom navečer!!!

Ukoliko možda mislite da ulična košarka nije dovoljan razlog, da žrtvujete ono najvažnije u svom životu, - svoj izlazak vikendom, onda se varate! – Jer za ludu atmosferu i nezaboravan provod zaduženi su:

Khan, Playmaker, Carpe diem, Stepsi, Zgd, Mc Bex, Lobje, U & D, Vinyl addicts, - Koji će se pobrinuti da na mikrofonima i vinilima, zapale publiku i ljubitelje Hip- hop underground glazbe, i sve ostale spremne na dobar provod.



NEMA VIŠE OUTSIDERA NA DOMAĆIM PARKETIMA: momčad Dubrave predvođena Bošnjakom, 'Čukijem, Samcem & ex-Ciboninim juniorom Šakićem jučer je pred prepunim gledalištem u Koledinečkoj pružila zaista izuzetan otpor Zadranima. Moram priznati da mi je Dubrava geografski dalje od Podsuseda, ali se definitivno isplatilo otići, platiti kartu 10kn, i sjediti među nabrijanim navijačima Dubrave. Drago mi je pročitati da je Baldekin pohodilo čak 2000 poklonika igre pod obručima...
ŠIBENIK vs CIBONA 72:92
SPLIT vs CEDEVITA 88:83
SL.BROD vs ZAGREB 69:75



A ukoliko Vam ni to nije dovoljno da se pojavite, onda vas možda potakne dolazak gradonačelnika grada Zagreba – Milana Bandića, koji će otvoriti turnir i malo zahaklati sa ekipom!

Cijeli program i igru, će naravno voditi, a tko drugi nego - PLAYMAKER

Sad kad ste sve pročitali znamo da će te doći, i zbog toga se veselimo Vašem dolasku!

ORGANIZATORI - koje će te odmah kontaktirati ukoliko imate kakvih pitanja i prijedloga.


SINEKI & G.G.G.


Ino Hosni, 098 9339 904
Tkalčićeva 59, 10000 Zg.
TEL /FAX ++385 1 48 13 223
sineki@hi.t-com.hr




Post je objavljen 11.04.2008. u 19:37 sati.