Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/shakirablog2

Marketing

Shakiri podvaljuju

Shakira(31) je navodno snimila amaterski pornić s dečkom Antonijem de la Ruom (35) i pjevačem Alejandrom Sanzom (39), s kojim je otpjevala hit La Tortura.
Video su navodno u javnost plasirali Carlos Gonzales i njegova supruga Sylvia Alzate, koji su od Sanza tražili novac da ne objave snimku.Pornić je snimljen na luksuznoj jahti, a video se trenutačno nalazi kod tužitelja, koji će bračni par tužiti zbog iznude.
Ako se bilo koji dio te privatne snimke pojavi u javnosti, to bi moglo ozbiljno uništiti živote troje aktera-rekao je tužitelj.
Osim snimke, bračni par je ukrao kompjutor i jahtu na kojoj je video snimljen.Napravili su to iz osvete jer nisu bili dovoljno plaćeni dok su radili za Sanza.
Nagađanja o privlačnosti Shakire i Sanza pojavila su se čim su otpjevali hit „La Tortura“, ipak Shakira je i dalje u vezi sa Antonijem.Shakirini i Sanzovi galsnogoornici demantirali su postojanje tog pornića.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


I na kraju…

Nakon što je portaj infobay.com u javnost plasirao priču kako je policija zapljenikla video vrpcu na kojoj su Shakira,Alejandro i Sanz uhvaćeni u vrućem klinču proslavljenu kolumbijku ne prestaju obljetati novinari,a ona dane provodi u demantiranju podvale portala.Javlja Indeks.hr naime postojanje trojca sa Shakirom u glavnoj ulozi javnost je plasirano kao zapravo prvotravanjska šala(aprililili…),a stvari su izmakle kontroli kada su se već do ranog poslijepodneva jadna Shakira ni kriva ni dužna pretvorila u iz pjevačke u porno zvijezdu.Posljednih osam dana lijepa i čedna kolumbijka često prozivana najboljim kolumbijskim izvoznim proizvodom svoje grlo ne troši na pjevanje, nego na demantiranje medijskih naslova.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Beso…

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 10.04.2008. u 11:47 sati.