Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Kupovina

Danas sam imala čast upoznati blogersku nonu. Vrijeme nam je proletjelo. Nismo stigle ni pol tema načeti, ni sve vas koje poznamo oblajati Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us. Sigurno će biti još prilike za naći se i proćakulati...

Osim upoznavanja divnih ljudi u glavnom nam gradu, iskoristih dane i za kupovinu SmileyCentral.com. Procunjala sam većim dijelom Ilice, obišla Vlašku, zavirila u Importanne galeriju. I uspjela naći prekrasan žuuuti novčanik. Prethodniku se raspao patentni zatvarač ter je prijetilo ispadanje kovanica svaki put kad bih ga izvadila iz torbe. Novi novčanik ima kopču za odjeljak sa sitnišima. Vjerujem da je to sigurniji način zatvaranja. Pretinaca - hrpa. Uvalila osobnu, zdravstvenu, kreditnu, vizitke, jedan flaster (zlu ne trebalo), ceduljicu na kojoj je moj tajo napisao drhtavom rukom da šalje puse. I nofce sam stavila, naravno SmileyCentral.com. Sve to moje blago sad je obavijeno žutilom.

Nabavila sam i par pokrivala za glavu. Hvala na pitanju, kosa mi raste ubrzanim tempom, naočigled SmileyCentral.com. I u danima kad sunce grije glava mi se znoji pod vlasuljom SmileyCentral.com. Lagana marama mi se čini praktičnijim rješenjem Image Hosted by ImageShack.us. Tako nađoh u jednom malom vlaškom butikiću (ma, u Vlaškoj ulici) prekrasnu šarenu maramu. Ako vam kažem da su na njoj slijedeći motivi: ribe, šeširi, cvijeće, palme, peraje u ovim bojama: crvena, zelena, žuta, narančasta i ljubičasta,... zvučat će prestrašno Image Hosted by ImageShack.us. A nije.

Maramica svilenica lepršava mala

Drugu nabavih u indijskom dućanu. I ta je živahnog karaktera. Da dozove proljeće u punom sjaju.

Kaskanje Ilicom rezultiralo je i nabavkom proljetnih cipela. Nisu talijanske, i nisu skupe. Obzirom da je raspon cijena obuće u ovom gradu od nekih šezdesetak kuna (platnene balerinke) pa do ohoho, moje su nove cipele sasvim pristojno koštale. Iako mogu potpuno odgovorno tvrditi da su talijanske cipele ljepše i puuuno jeftinije od većine koje sam imala prilike vidjeti.

Kupovina je gotova. Nisam puno potrošila, ipak sam ja skromna žema. Al stigli mi prošli tjedan putni troškovi za četiri terapije i bilo je slatko sprčkat djelić toga.

Post je objavljen 08.04.2008. u 21:56 sati.