Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lakostivo

Marketing

Sve ono što ne znam o tebi

U zadnje vrijeme duhovi prošlosti izlaze na površinu, a ja se pitam mogu li to podnijeti. Informacije sa raznih strana, nepoznatih ljudi, detalji koje ne želim znati. Jesam li dovoljno jaka, da li je prošlo dovoljno vremena, mogu li to podnijeti?

Još uvijek volim te, često i sanjam te … ponekad te puštam u snovima, ponekad ideš, a ponekad ljubim te… Znaš, zavidim joj, zavidim jako na svim onim sitnicama, na nježnim dodirima i svim onim pažnjama koje poklanjaš, pogotovo sada kad si zaljubljen, sve ono što nekada poklanjao si meni.

Pamtim još kako si me budio svakog jutra, poljupcem u obraz, pamtim još kako si me grlio … pamtim još … još mnogo toga.

Sve što sam željela bilo je zvati se tvojom, sve čemu sam težila bilo je usrećiti te. Ti si moj najveći promašaj, moja najteža kazna, ali još uvijek i velika ljubav. Bilo mi je lijepo i zavidim joj jer znam što je dobila, sada znam. I ne, ne krivim te, nikada ni nisam jer još volim te.

Da, priznajem to, volim te, volim uspomenu na tebe, na sve ono što smo bili. Volim te još uvijek samo te gledam ne neki drugi način. I budim se, moj život nije završio onoga dana kad si otišao, moj život tada je zapravo počeo. Sanjala sam, cijelo to vrijeme, sanjala sam, ali budim se. Samo još ponekad ljubim te u snovima …


Post je objavljen 08.04.2008. u 15:23 sati.