Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/kultpublisher

Marketing

NOVI BROJ NA KIOSCIMA I NOVA WEB STRANICA

Image Hosted by ImageShack.us


Djevojka koja je uljepšala rođendan kulta sada krasi i naslovnicu. Aleksandra Grdić je posljednjih mjeseci najeksponiranija osoba u Hrvatskoj a samo je kult u Dubrovniku ima na svojoj naslovnici. Eh da, usput je ispričala svoju verziju prometne, kako voli seoski način života te zašto je stavila silikone.
Alex svoje silikone nije ugradila u Dubrovniku a samo kult vam otkriva mogu li se silikoni „ugrađivati“i u dubrovačkoj općoj bolnici,!
Život nije uvijek lijep poput druženja sa Alex, predsjednik društva logoraša ispričao nam je potresnu priču o danima zarobljeništva u Morinju a saznajte i tužnu priču dubrovačkog oriđinala Čikija.
Da nebi sve bilo tako crno, kult vam donosi i nagrade za političare od kojih ima više smijeha nego koristi, Gogo D'miš je proveo dan mjenjajući gume kao vulkanizer, družili smo se sa najvećim rock frajerima Dubrovnika, najboljim vaterpolistom Europe, zavodili novu Most Wanted djevojku...
kult potražite na svim kioscima Dubrovačko-neretvanske županije te na Trgu Bana Jelačića i Zračnoj luci Pleso u Zagrebu od petka 4. travnja!

A pogledajte i našu novu, redizajniranu web stranicu KULT na kojoj možete pogledati i ocjeniti galerije djevojaka, pročitati što je u novom broju, provjeriti gdje je koji party u Dubrovniku, pogledati videogalerije... Nadam se da vam se sviđa!

Post je objavljen 07.04.2008. u 09:19 sati.