Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samanthazg

Marketing

Pozdrav ljudi,

Znam da me nema cesto, nije ni bitno, bila sam na Azurnoj obali i bilo mi je prekrasno, prije dva tjedna sam se vratila u svakodnevnicu i sad me pere pms i ispit koji imam u srijedu, svi me zivciraju, svaka glupost me izbaci iz takta, najradije bi ponovno negdje pobjegla, gdje nikoga ne znam, upoznavala nove ljude i kulture. Vec me dugo nije uhvatilo ovakvo raspolozenje kada ne znam sto bi sama sa sobom, kada mislim da grjesim u nekim stvarima za koje inace smatram da su u redu, hvata me neka melankolija i to me ljuti. Prokleti pms, ako njega mogu okriviti za ovo lose raspolozenje.

Zao mi je sto uvijek pisem blog kada sam lose volje, ali jednostavno moram to negdje iznijeti posto sam jedna od neshvacenih dusa, pogotovo s obzirom na pms, pa uopce ne zelim ulaziti u razgovore sa drugima, jer me zivciraju svi sa svojim ponasanjem, vjerojatno nisu oni krivi, vjerojatno se ponasaju kao i dosad, samo ne primjecujem kako se ponasaju i da to zapravo meni ne odgovara.

Imam kolegu na poslu koji svaki slobodni vikend, svaki slobodni dan ode nekud izvan Zg, zavidim mu na tome...zelim i ja tako...zelim da me ne zamaraju studentske obaveze, ljubavne obaveze (ako se to tako moze nazvati), drustvene obaveze koje je nametnulo tko drugi nego drustvo, poslovne obaveze,....zelim samo uzivati, maknuti se od svih i svega...a to nije moguce...nazalost...

Ugodnu vecer vam zelim...

Lp

P.S. Evo nekoliko slikica sa Azurne obale

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost


Magnetic - PMS

Novi dan je sutra
i bit ću nova ja
tako dobra, draga i mila
kao tvoja dobra vila

Al' danas sam opasna
možda i bezobrazna
oprosti što ću sada reći
neke možda grube riječi
Tvoj glas me nervira
glava mi otkida
stvarno ne želim stres
jer imam PMS

Oštra i okrutna
grizem k'o lavica
sada ne želim stres
jer imam PMS

Jedva čekam sutra
kad prođe ovo sve
bit ću opet draga i mila
kao što sam prije bila

Al' danas sam opasna
možda i bezobrazna
oprosti što ću sada reći
neke možda grube riječi




Post je objavljen 06.04.2008. u 23:20 sati.