Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wishicouldcry

Marketing

Have you ever heard of a broken heart?

Nikad nisam mogla vidjeti ovako daleko. Nikad nisam mogla ovo predvidjeti. Kao da se moj svijet raspada.
Zašto je sve toliko teško? Mislim da se nemogu nositi sa stvarima koje si rekao.
U savršenom svijetu, ovo se nikad ne bi moglo dogoditi. U savršenom svijetu ti bi sada bio pored mene. I nema smisla jer sada mogu samo skupljati dijelove sebe, ali tebi to ionako ništa ne znači.
Nekad sam mislila da sam snažna, sve do dana kada je sve postalo krivo. Mislim da trebam čudo kako bih se izvukla.
Voljela bih vratiti vrijeme, jer ne mogu zaboraviti, jednostavno se ne mogu ponovno vratiti na pravi put!
Neznam što bih sada trebala učiniti, neznam gdje bih trebala krenuti, još uvijek te ovdje čekam, izgubljena sam bez tebe.
Trebam te, ne smijem te pustiti.

Znaš koliko puta sam ti htjela reći. Nije to lako. Osobito s tobom. Jednom i jesam spomenula, u jednom od onih naših svakodnevnih obaveznih razgovora. I bilo ti je drago, potvrdio si mi i bila sam sretna. Tisuću puta sam se pitala što osjećam prema tebi. Odgovor nisam pronašla. Nedostaješ mi ako se ne čujemo jedan dan. Uživam u svakom trenutku s tobom. U tvojim poljupcima, zagrljajima, tvojim rukama oko mog struka. Volim tvoj osmijeh, pogled, tvoju kosu i tvoje ruke. Volim te.

Image Hosted by ImageShack.us


Ne želim sutra otići. Kažu bolje sada to riješiti, nego kasnije imati problema. Falit će mi moj krevetić, msn, Ziher, ispijanje kavica, myspace, ali najviše od svega falit će mi On i Njegov osmijeh iako je rekao posjetiti me. :)


*Znam. Dugo nisam pisala. Nemam više onu potrebu da nešto ovdje napišem. Ovaj blog nije što je nekada bio. Njegovo vrijeme je prošlo. Nisam ni komentirala druge. Sada, kada dođem na net odem na myspace i facebook, cijelo vrijeme visim na msn-u, a blog ni ne posjećujem. Neću ga izbrisati jer je previše uspomena tu.

Vaša, Spoiled bitch.



Post je objavljen 06.04.2008. u 19:08 sati.