Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/idiotnazadatku

Marketing

Here I Am

Evo da uslisim sve „molitve“ o mome pisanju posta! Iskreno ne znam o cemu da pisem, mislim imam jako puno toga za pisati i ne mogu se odluciti o cemu da pisem!
Moj zivot tece odlicno, imam curu koja je sve pa cak i vise od ocekivanog, jako sam zadovoljn, i slobodno mogu reci da ju volim (naravno ona to zna)! A sada kada sam to napisao palo mi je na pamet kada je netko rekao da je fraza „Volim te“, samo fraza koja se koristi kod bojazni da ce ta osoba biti izgubljena! Naravno ja se sa time ne slazem, mislim kako je to jedan od nacina pokazivanja ljubavi, tj izjavljivanja ljubavi! Meni osobno je to jako lijepo reci jos pogotov ako tako mislim, a eto sada mislim! I zelim svim ljudima koji nisu iskusili ljubav neka se toga ne boje, jer je najlijepsi osjecaj kada se mozes nekome prepustiti i znas da uvijek imas nekoga pored sebe tko te razumije! Jednostavno ljudi, VOLITE SE!

Nazalost sutra imam roditeljski i nisam siguran kako ce to proci, no iskreno nekako me bas i nije briga! Mislim prve tri godine sam ucio i uslisio sam sve zelje mojih roditelja, bio sam vrlodobar ucenik, a sada, eto sada sam pronasao zivot i jako mi je lijepo i nekako mi i nije bas do skole, iako to ne bih trebao tako barem ne sada kao maturant! No dobro samo jednom se zivi, i treba uzivati!

Ostatak moga tako zivota je onako dobar! Neki ce reci: „sta samo dobar“, ali eto ja sam zadovoljan kako stvari stoje sada i to je to! Naravno moje zadovoljstvo ne cini samo moja sreca nego i sreca ljudi do kojih mi je stalo, netko ce znati na koga se to odnosi, a za one koji ne znaj saznat ce! Sale buraz, eto i nama je napokon lijepo u zivotu, barem sto se ljubavi tice! Tko bi to rekao, do prije 2 mjeseca nikada nebih rekao da ce nam biti ovako lijepo, no eto znas kako kazu, i najboljima se dogadja! Tko ceka taj i doceka, eto mi smo docekali, no i dobro smo se nacekali!

U zadnje vrijeme upoznajem jako puno ljudi, neki su super, a eto neki bas i nisu ostavili bas najbolji prvi dojam! No dobro, ponoviti cu ono sto jako cesto govorim, u zivotu nikada previse poznanika!

Eto ne znam vise sta da pisem pa cu vas sve lijepo pozdraviti do iducega posta!

Pozdrav mojoj mazi! Vanja volim te!!


Post je objavljen 06.04.2008. u 17:15 sati.