Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...I`ll be back...

Malo smo ja i draža nekaj si čituckali, po nekim novinama; kad ono ugledamo neki oglas. Kao izubio se neki dečec. Vlasnici mole poštenog građanina koji ga nađe da ga vrati. Bogata nagrada. Evo čak ima i slikica.

Image Hosted by ImageShack.us


Dečko se odaziva na ime Đorđ, ali i na varijacije: Đorđe, Đorđek, Đorđica, Đuro,...
I zadnji put je viđen na jugoistoku Europe.
Pa velim ja draži, "pa to je blizu nas." "Kaj veliš da si vlovimo jednog malog? Onak, za po doma, pa razme se." No draža je bio pijan ko guzica, pa umjesto da mi odgovori se poćeo šamarat. Kak su ti klinci danas čudni, pomislim si ja.
I dok se tak draža valjal po ulici, i dok sam ga ja molio da baš ne mora pimpača pokazivati svakoj ženski koja prođe pokraj nas; Zagreb Bandit Holding je micao kontejnere s cesta ljudima u haustore, brisali su grafite s pročelja zgrada (gdje su nestali dobri grafiti?), krpali po gradu ceste koje inače ne bi krpali jer su građani Zagreba stoka, a američki predsjednik gospodin, ali će to toj istoj stoci svakako naplatit sljedeći mjesec.

Nakon što Đorđe otputuje, vjerojatno će maknut taj novi asfalt i odnijet ga u BiH za proširenje ceste do nečije rodne kuće ili vikendice...



Don't know where I'm goin'
Don't know where I'm goin'


Post je objavljen 05.04.2008. u 10:25 sati.