Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loveiseverywhere91

Marketing

Novi naslov

POZZZZZZZ SVIMA
Pisat cu vam novi post za vikend sto posto. Nemogu dočekati četvrtak idem u Slatinu na dva dana tj u Ergelu Višnjicu idemo nastupati s konjima,i idem vidjeti svoju Luanuuuuu nemogu čeaki više...Tako mi je drago da cu je opet vidjeti. Stavit ću vam slike. Čim se vratim. PPoooz javim vam se...PUNO HVALA NA KOMENTARIMA!!!


Nova vijest...heh...COBRA SE VRATIO!!! evo i par slika od njih...i novih ponića

COBRA
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sugar & Ray = best friend foreveryessmijeh
Photobucket

Ray nakon valjanja heh
Photobucket
Sugar
Photobucket
I naravno Casper...
Photobucket
Photobucket


Donosim vam nove informacije koga zanima. Prvo pozdrav svima,i ispričavam se što nisam odgovarala,a razloog je što mi nije internet radio. Eto ga sada je popravljen. Ah...evo novih vijesti.
Otvorila se škola jahanja kod nas. Ali ne engleska škola jahanja već WESTERN ŠKOLA JAHANJA. Ali da vas informiram, nije to samo western sedlo staviti na sedlo i piči (ili propinjanje). Western jahanje ima svoje discipline poput engleskog jahanja. Tko se želi pridružiti western jahanju na RANCH MARTIN BREGu neka se javi. BIlo bi nam drago. Zanimaju vas konji? Prvo, konji škole jahanja su jako dobri. Imamo i pastuhe koji su super za školu jahanja,no pravilo je da djeca do 18.godine ne smiju jahati pastuha u školi jahanja. MIslim da je pravedno,tj i dobro. Kod nas se uči isto kao i drugdje,tj početak samo. Normalno kreće se od čišćenja konja,pa do upoznavanja konja i jahanja. Naravno naučiti će se i sve o opremi i ostalome što vas zanima. Cjene vam neznam napamet. Ako vas zanima, mise nalazimo kod Dugog Sela,kod Martin Brega. Ranch je jako lijep. Imamo i puno ispusta, što znači da i imamo jako puno prirode.
A sljedeća novost je...hmmm...oždrijebila se prije dva dana naša mala brza Taris, oždrijebila je malu slatku kobilicu, naravno APPALOSSA. Stavit ću vam slike. Ako vas zanimaju drugi konji,svi su odlično. I Pedra dalje jašim i super je i sve bolje i bolje. Sada čekamo našu drugu kobilicu Ms Sleepys da se oždrijebi. Strljpivi smo...:D
Photobucket
A možda ste čitali u priješnjem postu da sam kupila novga konja. Jako sam sretna što ga imam. Mlad je još, i moja mama i ja skupa radimo, i želimo ga što više dobrih stvari naučiti. Sa jahanjem se izmjenjujemo,jer ipak naravno ona bolje sve zna,i pomaže mi da ga dobro istreniramo. MOj mali slatki QUARTER ime mu je LK SUGAR MAN GLO BAR. Tako je slatki...ima gustiii crni rep. I na leđima ima crnu crtu koja vodi skroz od grebena do repa. Po karakteru je odličan. Na terenu je isto super. Ne boji se baš ničega, to znači da nije kukavica...hehe...
I drugi konj, mamin Ray je isto odlično,ide sve bolje i bolje. Ali moj i njen konj su se od prvoga dana s prijateljili i sada su nerazdvojivi. Zbilja pokušavam što više truda uvesti u toga konja. A pogotovo da se s prijateljim s njim.
E da...u ponedjeljak dolazi, tj vraća nam se Cobra. DOlazi opet k nama da ga malo treniraju.E i da...vratio nam se Mr.Little Smoke. I super je,kako je to odličan konj...NIJE NAPRODAJU!
I kako je bila i izložba, što se nadam da vam se svidjela. Potrudili smo se najviše da vam što više dobroga pokažemo.
Kako ste vi svi?? Kako su vam praznici bili? Meni su bili super. Bila sam i vani...i kod konja naravno...škola mi je odlična. Ocjene...društvo ma sve super. Osim možda dečka...ali to nije tako bitno. Javite se koji puta svejedno hvala na komentarima.I ako vas zanima...hehe..Pedra jašim bez korbača,i sve trikove koje on zna napravim sve sa sjedištem i listom i dizginima,,pozzz
Evo par slikica
Mama i ja
Photobucket
Pedri & ME
Moj mali SUgar i ja
Opet Sugar i ja
Pedro radi spanjolske korake
Pedro u propnju
Mama i ja
Taris & zdrijebe
I opet zdrijebe
Sugar i Ray
Ray SUgar CHex
Moj pas Jerry




Post je objavljen 04.04.2008. u 14:50 sati.