Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/misscullen

Marketing

x x x x x x x x x x

Evo mene opet :D
Prošli post je bio dosta dugačak , ali , kako nemam baš previše inspiracije , neće biti onako dugačak .

Dok se naša država ponaša gore nego krava zaražena kravljim ludilom , mi svi ispaštamo! Pa jebe se meni u kojoj će sobi spavati Bush ( iako sam hotelijer pa je to , kao , moja struka… ) iskreno : pitam se zašt uopće i dolazi kod nas ? koji će nam on vrag ?
A uostalom , ko nam garantira da će se na kraju , unatoč svim tim mjerama sigurnosti koje su gore i od nekih pretjeranih akcijskih filmova , Bush izvući bez ikakvih posljedica. Istina , nismo mi baš toliki divljaci , ali , opet ni svetci nismo. A još ako su se neki teroristi odlučili prošetati kroz Zagreb , mislim da nas čeka jako zanimljiva pričica. Zamislite ovo : Bush ubijen u Zagrebu! XD to bi bili zanimljivi naslovi novina.
Pa , mislim da i nije baš zaslužio bolje . dosta je reći ono što radi u Iraku. Nisam mogla gledati kad su prikazivali žrtve iz Iraka , kako te majke plaču za djecom , sve one žene kako cvile jer su izgubili muževe i sinove , i šta ti ja znam koga još , a zbog čega ? jer se Bush jednog dana probudio, pogledao svoj raspored za taj dan i vidio da nema ništa pa se sjetio : ajd da pokrenem novi rat, pa da brojim koliko mi godina treba da prijeđem broj žrtava nekog poznatijeg rata . dakako , ako Bush zna za ikakav drugi rat osim onog za Američku nezavisnost ili rat sjevera i juga.
No , sad ,neću trošiti riječi na njega , jer , kad bih počela pričati o našim političarima & svim ostalim wannabe celebrityima , ovo bi bilo , uff….
Evo , na vijestima čujem da je onaj nogometaš , Hrvoje Ćustić preminuo. Pa sad recite , šta je on skrivio da završi svoj život ? ipak , taj nogomet je opasan i kad ja ne igram . mislim , ko bi rekao da će netko poginuti na utakmici , i to zato što je tresnuo glavom u zid s plakatima . Ne sviđa mi se gdje taj naš nogomet odlazi : ti stadioni , pa onda sve luđi navijači , treneri kojima je važnija lova od kluba , i isto takvi nogometaši koji nakon što se proslave ,postanu samo velika imena koja kasnije žive samo na staroj slavi .
A mi fanatici opet ostajemo vjerni i živimo na onim „lažnim“ emocijama . nama gol znači razlog za vikanje , veselje , tugu , suze sreće ili tuge , a zašto neki nogometaši plaču ? jer su zabili gol , što su poklonili nešto lijepo navijačima , što su napravili nešto za klub ili pak zato što će im sladak iznos sjest na račun pa će moći da idu u shopping ?
No , hajde, , da ja malo prebacim temu …
Image Hosted by ImageShack.us



Danas smo , fifi , tiky i ja bile u osijeku u graditeljsko-geodetskoj školi na avnoj tribini za CESI. Bilo je tak fora. Vidjela sam staroooog frenda iz osnovne , Kikija , a aša profa me odmah optužila da sam si našla dečka. Kak me to zna živcirati kad ljudi misle da su svi dečki sa kojima samo i pričam moji dečki. Pa , halo , jesam prije bila zaljubljive naravi , ali , ipak, s godinama sam se i ja malo smirila ( za jednu osobu koja mi stalno ponavljala ono što je pisalo u boxu da je svaki mjesec drugi : kretinjo, ti si u igri skoro 2 mj , a ovi prije tebe su bili isto tako , pa malo i duže. )
I sad , na toj tribini su osim tih nekih flundrica iz Zagreba bila i jedna glumica osječkog HNK : Nela kocsis
Uvijek kad smo išli u kazalište, ona je glumila , uvjek super zanimljive likove . jednostavno , ta glumica mi je fakat zakon. ona se odazvala na to zato što je i ona sama bila žrtva nasilja u vezi. Zamislite vi tu ženu : imala je takvo sranje u vezi , a ona je i dalje tak uspješna . to me se fakat dojmilo!
Na kraju smo mogli postavljati pitanja voditeljima. I imala sam jedno tako doooobro pitanje , savršeno se moglo nadovezati na temu o tome kako se boriti protiv nasilja, tj , na priču što se radi nakon što se prijavi zlostavljač. Ja sam htjela pitati što ako se počinitelj izvuče preko veze ili odsluži kaznu pa se želi osvetiti žrtvi. I tada , puf !
Jedan iz medicinske , Goran , kojeg znam od prošle god sa državnog lidrana digne ruku u 5 sec prije mene i njega prozovu i on mi ukrade pitanje
Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj , kako sam poludila !!!!!
E, da mi je bio malo bliže , namlatila bih ga !
To sam ja trebala reći i privući poglede svih onih 100 dečkiju , a on mi je to ukrao.
Ali , neka , neka ,sve se vraća sve se plaća ( o tome malo kasnije )
Kad smo se vraćali , ja sam i dalje histerizirala a ove su mi samo govorile : daj , bila si na radionici protiv nasilja, a sad si spremna na nasilje.
Hehe

Image Hosted by ImageShack.us


Za manji broj vas koji čitate sve postove , moram vam reći da sam ipak malo promijenila mišljenje o bajkama. Mislim da sam ja sad trenutno u raspletu. Od početka godine sam čekala travanj , taj glasoviti mjesec u kojem bi napokon trebala dobiti onu veliku obećanju ljubav. Evo , priznat ću , nadala sam se da bi to možda mogao biti ovaj kojem sam u prošlom postu ono priznala. A kad mi je rekao a sam to pročitala , ajme ,bila sam gotova XD
No , ubrzo se pokazalo da od toga opet neće biti ništa !
Mislim , ono , rekla sam vam da onaj ko riskira ne profitira uvijek ! ili samo u mom slučaju. Evo vam , kao što sam i prognozirala : PIŠI KUĆU PROPALO!
Heh , kad toliko toga predviđam ,mogla bih slobodno i u kladionicu ( u kojoj bi možda bila i bolja od njega , hahaha )
Nisam ja tu neka koja će trpjeti njega kad on neće trpjeti mene . a kad počne vrijeđati Bayern , uh, tada mi dođe da ga namlatim ! za njega : nećeš ti mene zajebavati ! proživjela sam ja doooosta toga da bi sad trpjela nekog kao što si ti ! kao prijatelja, da , ali , ovak , a – a !!! kako je kelly bundy rekla : put out or get out !
Ali , nije sad to zašt ja vjerujem u bajke . nego činjenica da su moji anđeli dobili OPET krila ! daaaaaaaaaaa!!!!!!!! Idem opet na državno !!! weeee !!! plakala sam 3 sata kad sam to saznala . prvo od sreće , pa od tuge što fifi ne ide : ( pa onda opet od sreće.
U Dubrovniku ima da se iživim do kraja ! pola grada želim prehodati , naliti se ko stoka , a o dečkima da i ne pričamo ( ipak , imam pravo na zadnju večer slobode , a nemam nekog natovarenog za vrat, pa se bez grižnje savjesti mogu “prepustiti“)
Kad se još sjetim nove pjesme Dime Bilana „BELIEVE “ , pomislim da bih i ja mogla vjerovati u bolje sutra ….
Ali ipak tu je i ona pjesma koja mi ipak više odgovara „kao metak“
Ref mi je fakat zanimljiv : kao metak posred grudi , pogodi me ti , hajde bar poštena budi pa me ne žali , kao metak posred čela si me ranila , tvoja nevjera me na mjestu ubila …

Image Hosted by ImageShack.us


Joj, vidim da ja tu bubam gluposti . a jbg ! za veliko čudo sam sretna , tako da … ali , ne brinite se , brzo će moja sreća doći na naplatu ….
Hvala na komentarima.
Pusa svima ;)


Post je objavljen 03.04.2008. u 19:33 sati.