Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/revolution

Marketing

1:10, 03. travnja 2oo8., Mostar

Pridružujem se ekipi navedenoj sa strane, zatvaram i ja ovaj blog - nakon par godina. Zašto? Zato što više nema smisla pisati, ne ovdje jer ovaj blog pripada sasvim drugom vremenu moga života. Na neki način sam odrastao sa njim, polako ušao u jedan novi svijet i formirao se kao potpuna osoba. Tu su bili i moji dragi blogeri s kojima sam svakodnevno razmjenjivao misli, koji su sada negdje drugo, u svom svijetu... Bilo je to lijepo razdoblje.
Moj prvi post napisan je 13.3.2005. i tada je sve započelo. Prva veća stanka dogodila se kada sam napravio coming out, tj. kada su neke osobe isptintale ovaj blog i podijelile ga po gradu. Tada sam izbrisao i veći dio postova (na molbu osobe koja mi se tada sviđala). A nakon nekog vremena sam opet počeo pisati. A onda sam sve rjeđe i rjeđe dolazio. Puno toga se dogodilo u mome životu u proteklih tri godine: strah, ljubav, suze, bol, uzbuđenost... Volio sam i bio voljen, patio sam i činio da drugi pate... Sada se osjećam smireno. Izgleda da sam se pronašao nakon dugog traženja. Mjenjao sam gradove, život, misli - sada znam da je to bilo pogrešno - srce nije vidjelo gdje je dom i tko sam ja. Sada imam i Njega da zauvijek bude pored mene, da me čuva, da ga čuvam, da me voli i da ja njega volim. Sada znam.
Sa sjetom sam čitao postove osoba koje su pisale blogove u isto vrijeme kao i ja. Na žalost, mnoge nisam uspio pogledati jer su izbrisani :( skroz...
Ako netko od njih pročita nekad ovaj moj blog, neka se javi na navedeni mail (dario_dsg@yahoo.com)... rado ću stupiti u ponovni kontakt. To je sve za oproštaj... Čuvajte se, volite... uživajte!!!!
I za kraj samo da pozdravim sljedeće osobe:

1. Abandoned
2.Actor
3.Nitty
13.D.
14.Niki
15.Hullabaloo
16.Jedini
17.Lehovec
18.Simpa kid
19.Frishki
20.Okovi
21.*L*
22.Cyberboy
23.Silverboy
24.Saša
25.Mellon
26.H & M
27.Augie
28.Slaven
29.Hard gay
30.Zašto?
31.2 dečka
32.Gaydream
33.Gaydreams
34.Gagy
35.Rezzy
36.Tombraider
37.Drain facts
38.Ivolola
39.CeeSy Girl
40.Aha-24
41.Phallus


Poseban pozdrav ide:

mom Dragom!
Vandi!
Ivani!
Blizankama!
Ivoni!
Toniju!


Volim vas puno!!!!

...THE END...

Dario

Post je objavljen 03.04.2008. u 01:10 sati.