Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/harpplayer

Marketing

Minijature Vladimira Kulića

Vladimira Kulića već sam ranije spomenio u postu “Najmanja usna harmonika na svijetu.” To je zapravo bio izvadak teksta iz Večernjeg lista gdje je on predstavio svoju minijaturu usne harmonike dimenzija 14x4 mm. Kako sam iz spomenutog teksta saznao da je iz Vukovara tako sam ga odlučio i potražiti, što je bilo pravo otkriće.
Vladimir se već 10 godina iz hobija bavi izradom izuma, raznih inovacija i patenata tako da se kod njega mogu vidjeti razni predmeti : igračke za slijepe i slabovidne osobe, mamci za ribe, pribor za čišćenje riba, novi hrvatski suveniri, naprava za spriječavanje krađe automobila a 60-ih godina je kako kaže, sklopio i jednu od prvih električnih gitara na prostoru Vukovara.
Sa svojim izumima je u periodu od 2004. do 2007. na međunarodnim natjecanjima osvoio: 1 zlatnu, 4 srebrne i 4 bronzane medalje, 4 posebna priznanja, pehar i diplomu GENIUS.
Osim patentiranja raznih izuma Vladimir ima želju izradom minijatura usnih harmonika ući u Guinnesovu knjigu rekorda.

Unikatni exponati koje ćete vidjeti imaju kolekcionarsku i muzejsku vrijednosti a ovim putem ponuđeni su i na prodaju.

Image Hosted by ImageShack.us

1. Najmanja usna harmonika
Ručne je izrade, dimenzija 3 x 3 x 12 mm. Izrađena je od specijalnog materijala u kombinaciji drvo (chikito s Balija), mesinga i rostfrei metala.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Na zadnjoj slici je usporedba sa standardnom diatonskom i Hohnerovom mini harmonikom.

Image Hosted by ImageShack.us

2. Najmanji trio usnih harmonika – solo, ritam i bas
Ručne su izrade od specijalnog materijala u kombinaciji drvo (chikito s Balija), mesinga i rostfrei metala.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kontakt:
Vladimir Kulić
Glavna 126
32227 Borovo
Tel: 032/438-736


Post je objavljen 02.04.2008. u 21:00 sati.