Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/esabor

Marketing

SILA ZAKON MIJENJA (2)

"Kad se donosio Zakon o javnom okupljanju, kojim je zabranjeno organizirati skupove na Markovu trgu, nije se znalo da će jednoga dana na tom mjestu američki predsjednik držati govor Hrvatima.

Organizatori kažu da je Bushovo obraćanje javnosti "manifestacija od posebnog značenja za RH" i ako je organizira Vlada, onda je to dovoljno za iznimku od pravila...", piše tako u jednim dnevnim novinama.

A mi kažemo da to nije nikakva iznimka, da Vlada radi stalno onako kako joj je volja. Zakon je jasan. Vlada ga ne smije kršiti. To bi bio opasan javni presedan. Diskriminacija. Ne rasna, ne vjerska, ne socijalna.... . Bila bi to čista politička diskriminacija.

Imamo, očito, Vladu koja je odlučila raditi kontra svog naroda, ne puštajući ih na Markov trg, i raditi kontra zakona, proglašavajući svoju volju vrhunaravnom.

Hrvati, probudite se. Vrijeme će nam proći. To kako nam Vlada postupa kršeći zakone, dajući ZERP drugima i uvodeći nas u NATO, bez da pita građana, ne bih se čudio da se jednog dana probudimo u tuđem krevetu, tuđem gradu, tuđoj državi, s tuđom Vladom. I s našim još većim glavoboljama.


Post je objavljen 02.04.2008. u 00:29 sati.