Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whatever4never

Marketing

Ovo sam vidla negdje i kopirala -> a zanimljivo je... Pomalo strašno, al OKe. Tak da čitajte.. ;)

Bila jednom jedna sretna obitelj. Stalno su vrijeme provodili zajedno i nikad se nisu razdvajali. No jednoga dana majka i otac odlučili su izaći van na večeru. Pošto su djeca bila premala kako bi sama ostala, roditelji su pozvali dadilju: gospođu Mannat. Bila je to ljubazna gospođa srednjih godina, te im se činilo kako neće biti nikakvih problema. Tako je i večer počela. Djeca su mirno poslušala priču za laku noć, te su tiho zaspala. Gospođa Mannat je otišla u kuhinju i samo sjedila. Nakon dobrih pola sata, nazvala je roditelje: "Oprostite, djeca su zaspala i ja nemam ništa drugo raditi, bih li mogla otići u vašu sobu na katu i gledati televiziju." Oni su joj naravno rekli da može, tako da je dadilja mirno krenula prema sobi s televizijom. Upalila ju je i mirno gledala, no za koju minutu opet nazove roditelje, javio se otac djece, gospodin Frank mirnim glasom:"Da gospođo, izvolite..." Dadilja ga upita smije li pomaknuti klaunovu skulpturu sa plahtom preko glave iz njihove sobe, jer je uznemiruje i izgleda zastrašujuće. potrajalo je nekoliko sekundi, a onda odgovori gospodin Frank nervoznim glasom: "Izađite iz kuće, povedite djecu... Mi nemamo nikakvu klaunovu skulpturu." Dadilja poklopi, tog trena shvati da taj klaun nije skulptura, ali bilo je prekasno.
Sljedećeg jutra utvrđeno je da su dadilja i djeca ( cry ) ubijeni... Nitko nije znao razlog, no odbačena je činjenica o klaunu.
No, vi znate da taj klaun postoji... Ako ovo ne ispričate/pročitate/objavite da barem jedna osoba to pročita, u 00:00 isti klaun koji je ušao u kuću obitelji Frank, doći će i u vašu sobu... ( je daaa beljbeljbelj)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
- o v o g o r e = lud

Uglavnom, jedna od dužih postova... ByE... rofl rofl rofl




Post je objavljen 01.04.2008. u 22:04 sati.