Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

Živio rad, dolje coca cola

Mislila sam čekat prvi maj za napisat post, al pošto me moja najveća obožavateljica molila bum ga ranije. Danas najgori dan u tjednu. Tko zna kaj me sve čeka pa dok sam još živa i zdrava da bljucnem dvije, tri, pet. Umorna sam ko 3 psa. Radim ko sumanuta (ne svojom voljom) i to trenutno na tri (3) posla. Uz sve to počeo mi jučer, tj. sinoć tečaj. Sad se pitate kakav to tečaj počinje navečer. Pa tečaj seksa naravno. I moram reć da sam najpametnija tamo. Nije mi predavač onaj kojeg bih ja htjela, al je zato ovaj kojeg imam moj drugi izbor. Znači može se reć da sam polu-zadovoljna. Zadovoljena nisam. Al dobro, tečaj je tek počeo. Dakle, učimo prvo osnove. Muška i ženska spolovila i čemu ona služe. Moram priznat da mi nije još sve baš bistro, al kao što već rekoh-i dalje sam najpametnija tamo.
Kad sam vidjela par baba u hodniku i skužila da idu u moju učionu prepala sam se da sam došla na tečaj heklanja, al dobro je, one su tu samo prvi tjedan. Dalje nastavljamo mi sa tečajem naprednog seksa.
S obzirom da je jučer bio tek prvi dan nemam puno za reć. Osim da sam najpametnija na tečaju. I najskromnija isto. Veselim se suboti i sastanku VP sa 4 moje najdraže blogerice. Do tada me ne pitajte kad će novi post jer GA NEĆE BITI.

S poštovanjem,

povuci potegni, ing. (uskoro dipl.ing) seksa



Post je objavljen 01.04.2008. u 08:35 sati.