Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neasims2

Marketing

Download-Muška moda

OBAVIJEST!!: Evo ovako,izgleda da neki ljudi nisu prestali koristiti moje ime u svoje ružne svrhe (da se prisjetite-netko je koristio isti nick ko ja i govorio ružno po drugim blogovima predstavljajući se kao ja)
Sada to radi na način da mene uvlači u svoje osobne svađe govoreći da se ja slažem s njegovim/njezinim mišljenjem.Nije mi jasno zašto si ta osoba nenađe život i prijatelje nego izmišlja da kontaktira s menom.Svoju msn adresu sam stavila isključivo da odgovaram na pitanja i za nikakve druge svrhe,a naročito ne da vrijeđam uokolo ljude.Stoga ako vidite nešto ovako budite uvjereni da su to laži.
Iz svih ovih razloga neću više nikoga stavljati u svoje kontakte,ako imate pitanje-pošaljite mi mail i odgovorit ću vam.Ako ste i "čuli" nešto što sam ja "navodno" rekla,javite mi.
Još jednom se pitam ima li uopće smisla održavati ovaj blog na životu....ali ima zbog svih vas koji ste mi bili podrška na početku i sada.Hvala vam cerek.
A ovi ljubomorni pojedinci budite bar jednom iskreni i recite svoje mišljenje bez skrivanja iza anonimnih komentara i uplitanja osoba koje nemaju ništa s vama.


UPUSTVA ZA SKIDANJE:Kada vidite nešto šta vam se svidi kliknite Download. Posebno pripazite jer za neke stvari vam treba mesh i obavezno ga skinite ako ispod slike piše Download mesh!!!
Ponavljam postupak Open/extract to/mydocuments/ea games/sims2/downloads
Nadam se da sam dobro objasnila i da nećete imati problemam sa skidanjem



Download: Bijeli , Sivi , Crni


Download: Mesh!!!, Prvi , Drugi , Treći , Četvrti , Peti

1. 2.
Download Mesh!!! Prvi , Drugi (mesh isti za prvog i drugog)

3. 4.
Download: Puma , Champion

5. 6.
Download: Peti, Šesti

7. 8.
Download: Sedmi , Osmi

9. 10.
Download: Deveti , Deseti

11. 12.
Download: Zelena, Crvena

13.. 14.
Download: Crna , Siva

15.. 16.
Download: Zelena , Smeđa

17.. 18.
Download: Sedamnaesti , Osamnaesti

19. 20.
Download:19.Mesh!!!,Devetnaesti,20.Mesh!!!. Dvadeseti

Post je objavljen 09.05.2008. u 22:30 sati.