Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Evo me opet, nekako me puca ovih dana inspiracija pa...:)

Prvo...već sam i živčana oko toga što kad god želim ići čitat vaše blopgove nešto zašteka tako da prošli vikend sam uspila pročitat čak 2. Porazno. Živcira me kompjuter. Živcira me internet. Živcira me fax, jedva čekam da prestanu predavanja! Nerviraju me neki profesori i ne želim ih više gledat. Nemam volje više za faxom, predavanjima ni učenjem. Dakle - nevoljna sam.
:)

Ok, da ne ispada da me sve živcira:) Sad sam jako dobre volje, ne živcira me trenutno ovo:)

Danas me mačak iznervirao toliko da sam ga htjela nogom šutnut daleko od sebe. Zašto? Volim ja životinje, posebno mačke, ali ovaj naš mačak kao da je neki potomak crne pantere. Danas, tek ušla u kuću, ušao i on samnom, ja nazvala Alexa i taman smo počeli pričat. Mačak nešto mijauče, i najednom mi skoči na nogu i tako me izgrebao da me još boli noga. Imam 2 debele crte na bedru. Kad mi je to napravio sam ga nogom izbacila iz sobe i zatvorila vrata. Bilo me strah izać van iz sobe. Ozbiljno.

So....to je za danas to:) A sad idem iskušat sreću sa vašim pričama...:) Ako i ne ostavim komentar, bez brige, možda sam i uspila pročitat ali komentirat nije htjelo. Kod mene se nikad ne zna:)

Pozdrav veliki svima i pusaaaa!!

p.s. Alexinjo, vidimo se uskoro:) :**


Post je objavljen 28.03.2008. u 20:24 sati.