Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zokinekronike

Marketing

čačkanjefosktls xD

Neam pametne ideje za naslov postare pa se mal kreveljim. Eo rapidno ču da ispripovjedam ša ima u mene, oma.

Juče bio gopodinu Markoviću rođendan, to jest juče ga je odslavio ali nje mu pravi bijo. Bilo relativno dobro (ako izuzmemo neke dijelove,osobe i sl.) najeli se pljesnih kobasica, zagorenih čevapa, luka kečapa ali što je najbolje... !!! popili smo neke nove koktele tipa PKN2 i PKS (pun kurac ničega 2 i pun kurac svega) vjerujte ne želite znati ša ima unutra ako ne želite sadržaj svog stomaka na tipkovnici.

Kreveljili se od 10 - 4, pili Črnjak i neko vino od prepariranog grožđa, šutali boce od pive, razbijali čaše i derali se...

Danas billi na kavurini ja Stewo i Jurica. Malo igrali biljar, trpali vočkice, i zujili po gradu. I naravno glupi jurica ispo još gluplji, stojimo mi pred Konzumom (k plus) i izlazi naša ex profesorica iz likovnog iz osnovne, i ja pozdravim i pričam neš kofol s njom, a mutavi jura ne konta koe to, i ona gleda u njega on se češe po glavi onoj velikoj i ne konta štae sad, i na kraju sam mu reko koe to a dečko se zacrvenio xD. on mislio to neka moa legica il neš tomu slično. P R E L O Š E !!!

naravno u pozadini smo mogli čut Stewinu kreveljanu i slično. Uz odjekivanje eksplozija iz preko drave, šetali smo gradom i promatrali murijake, kao nie kul.

jebatga klošari smo pa neamo za fotič pa se nismo abslikovali.

Ae odo sad spavat il neš tak il ne... pozz

Post je objavljen 27.03.2008. u 17:03 sati.