Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nirvanaija

Marketing

.život se ne mjeri brojem udaha,već brojem trenutaka koji su nam oduzeli dah.

-Piši ayla!
-A šta?
-Šta god ti padne na pamet.
*Školjke. One u kojima čuješ šum mora. Sol na koži nakon što izađeš iz mora s grupicom najbližih prijatelja glasno se smijući. Ljetne noći koje smo provodili na velikom kamenu na plaži,smijući se.
* Moja prva vodka. Sasvim slučajno popijena. Popratio ju je zvuk kašljanja jer vodka u plućima i nije neki osjećaj. I puno smijeha. Uz ovo treba nadovezati-milex,bosnu i vjenčanje.
*Kava. Zašto? Nosnice mi ispunjava miris Nescafe-a koji dolazi iz šalice pored mene,jer sam popila sav kakao. i..sati fizike provedeni u MD-u.
*Krov martine kuće. Tu se penjemo od kad znamo za sebe. Čitavi dani provedeni su tamo.Pa i noći. Pola života i tisuće priča-ostavljeno je na tom krovu.Što je redovito živciralo naše drage roditelje.a nas...baš briga. Nama je lijepo. Bilo i ostalo.
* Stepenice uz kupu. Dokaz da i u Sisku postoje savršena mjesta. Osobito u kasno proljeće ili ljeto..kada se voda povuče i moguće je hodati po kamenim gormadama[nazovimo to tako] koje izviruju iz vode.
* Narukvice. Opsesija. Ne znam ni ja koliko sati sam provela neumorno ih radeći.
*Arapsko pismo. Neostvariva želja-znati ga čitati i pisati. Za to bi mi trebao mejtaf,a tog u sisku nema,barem ne onog pravog. Puno vremena i truda,a moja velika mana je lijenost. Nažalost.
* snijeg. I oni anđeli....najbolje je bilo one zime prije nekih 7godina kada je snijeg [meni] dopirao do struka praktički. Nije da volim zimu. Samu uz tu jednu,ih davnih dana,vežem jako lijepe uspomene.
*Pečenje kukuruza. Skoro smo njivu zapalili. Tko zna hoće li se takvo što ponoviti. Nadam se da hoće.
* šuma. Jooi... tamo je bilo toliko toga.
* Zagrljaj. Poljubac. Ležati uz nekoga. Njega. Satima. Danima. Noćima. Cijeli život. Ili barem na minutu. Smijem li?
* Njihanje na stolici. Prošlo ljeto...zvuk pucanja..i..netko na podu. Ne ja. Belj. Tak ti je i trebalo.
* objašnjenje. Dobila sam zadatak. Napisati bilo što. Prvo što mi padne na pamet. Ovo su blicevi moje prošlosti. Ugodna sjećanja. Nekoliko iz zbirke. Nasumično izabranih. Malac-zadatak izvršen.Ljubim.

Post je objavljen 27.03.2008. u 13:56 sati.