Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdice

Marketing

Potpišite peticiju

17.03.08. u 16,10
Petogodišnje dijete poginulo je, dok je majka djeteta teško ozlijeđena u naletu automobila u mjestu Liševo na glavnoj cesti između Kašine i Sesveta. Automobil je na obilježenom pješačkom prijelazu naletio na majku koja je u svom naručju držala petogodišnju kćer. Nažalost dijete je preminulo na mjestu nesreće dok je teško ozlijeđena majka prevežena u KB Dubrava, doznaje se iz zagrebačke policije.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicLeonarda


25.03.08. u 22,30
Potpuno pijani vozač Golfa V.P. sa 2,8 promila, 11 kilometara vozio je u suprotnom smjeru na autocesti.
U stravičnom sudaru triju automobila na autocesti u mjestu Maletići na području općine Netretić poginula je trudnica Slađana (24), a tri osobe teško su ozlijeđene. Lakše je ozlijeđeno petero ljudi, među kojima i jednogodišnje dijete.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Za maksimalno pooštrenje kazni vozačima koji rade (osobito kontinuirano) teške prekršaje (vožnja u pijanom stanju, vožnja pod utjecajem opojnih droga, prolazak kroz crveno, nepoštivanje pješačkih prijelaza, nepoštivanje ograničenja brzine i sl.), te time uzrokuju prometne nesreće s teškim posljedicama (smrt ili trajni invaliditet).

Takvi vozači zaslužuju maksimalne kazne (zatvor u trajanju 10 godina, trajno oduzimanje vozačke dozvole i sl.), te im treba onemogućiti pravo na uvjetnu kaznu i smanjenje kazne.

Ne čekajte da se dogodi i Vama !


on-line peticija

Zar ne dugujemo to našim malenim anđelima koji nisu više s nama. Našoj pokopanoj djeci. Djeci koja nisu imala šansu odrasti, uživati u životu, kojima su njihovi životi naglo, okrutno, bezdušno prekinuti i oduzeti.

A zatim dugujemo to i našim anđelima koji žive, i koji trebaju živjeti sigurnije i čuvanije nego do sada.

Pa, nešto se mora promijeniti, ovo je uzelo previše maha. Djeca nam ginu na cestama. Kako se itko može na to oglušiti, ostati nezainteresiran, reći: - mene se to ne tiće-. Znam da ne možemo puno učiniti, ali možemo barem pokušati....

Image and video hosting by TinyPic Stelice moja, volim te beskrajno. Ti imaš srce moje, a ja tvoje.....Ljubavi moja

Post je objavljen 27.03.2008. u 07:00 sati.