Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

HOT FUZZ!

Napomena: sve stvari dodane dana današnjeg, na petak 4.4. obojene su u blagu nijansu žarkocrvene boje.
Image Hosted by ImageShack.us

Iliti po naški, "Eksplozivni Murjaci" je izuzetan film! Rijetko kad se pruži prilika vidjeti kako bakica dobi nogom u glavu. Ovo je drugi dio iz serijala "Blood and Ice Cream Trilogy", od kojieg je prvi "Shaun of the Dead" (nisam pogledao ali ću čim prije, foršpan izgleda obećavajuće), a treći možemo očekivati 2010. Preporučujem ga svakako, samo mala napomena prije gledanja: postoji mala greška u prijevodu. Svaki put kad čujete da netko kaže "model village" ne radi se o "uzoritom selu" kako kaže titl, već o maketi sela koja se nalazi u blizini mjesta radnje. Greška nije velika, model village doista može značiti uzorito selo ali u ovom slučaju nije tako. Imajte ovo na umu i nećete biti zakinuti za dobru foru. Uživajte!
Nastavljaju se tjedni fanarta! Evo vaših omiljenih junaka u inkarnaciji vječno popularnog Dragon Ball Z animiranog serijala:
Image Hosted by ImageShack.us

Da se novi nastavak na internetu našao ovako promptno možete zahvaliti Džuki koji se nesebično ponudio da skenira. Večeras je tu samo strip, za dan-dva će bit još pizdarija, kao i ovotjedni fanart, te popravljeno prošli fanart i Tibor ne-budi-šupak-dan inicijativa. U petak po svoj prilici.
Image Hosted by ImageShack.us

Uskoro počinjem rad na nečem novom, nečem neviđenom! Ako sve prođe po planu, osigurat će mi svjetsku slavu!!! Doduše na državnoj razini budući da će biti na hrvatskom zubo
Jedna stvar vezana uz strip "Glista u bijegu"* Tomaža Lavriča:
Ovaj je strip nevjerojatan! Već me dugo, dugo vremena neki strip nije ovako zabavio! Ako čitate stripove ili ako ih ne čitate, a pogotovo ako ih mrzite, pročitajte "Glistu u bijegu!" Jebeš Hot Fuzz ako čitaš Glistu!
Moram se osvrnuti na ukidanje Q strip bloga. Žao mi je i falit će mi, ali me tješi što je tiskani Q strip još aktivan. Jelda? eek
Carl se raspisao na svom blogu, i to o krajnje inteligentnim, relevantnim i filozofijskim temama. O meni! Zajebajem se, ima svačeg, od recenzija do recepata, odite podržite mladog kolegu blogatelja.
Miguel Mesas je izuzetno talentiran! Tip radi lažne trailere za filmove po stripovima, koji, ironično, izgledaju daleko bolje od stvarnih filmova po stripovima. Evo, izdvajam trailere za "Sláine: The Horned God" (ilustrirao Bisley) i "Batman - Arkham Asylum: A Serious House on Serious Earth." Dajte ovom čovjeku budžet!
Rezultati ankete za registar:
Kada bi se snimio Tibor film, tko bi trebao dobiti glavnu ulogu?
Bruce Willis - 8 glasova
CHUCK NORRIS!!! - 5 glasova
Samuel Jackson - 3 glasa
Vin Diesel - 1 glas
Jason Statham - 0 glasova
Patrick Stewart - 0 glasova

Znači Bruce onda? Dooobro, prenjet ću to svome agentu.
Stavio novu anketu, nešto drukčijeg tipa. Zanima me koliko ljudi trenutačno čita Tibora pa sam shodno tome napravio anketu kojoj je jedina svrha da brojem glasova pokaže trenutačni broj čitatelja. Molim vas da glasate svi i samo jedanput.
Samo sam za kraj s vama htio podjeliti dvije gluposti.
Chuck bless!

* U dnu stranice vam je link za pročitat prvih 16 stranica Gliste u pdf formatu.


Post je objavljen 02.04.2008. u 23:33 sati.