Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igo4it

Marketing

TRENUTNO STANJE

Prije svega svima koji me čitaju SRETAN USKRS!!!

Prilično sam zadovoljna jer iako sam konzumirala "uskrs" (čitaj: brdo hrane i pića) uspjela sam održat kilažu konstantnim žlokanjem vode i na uskrsni ponedjeljak čak bacala snijeg i grudala se!!! E to ti se zove Uskrs, a mi se grudamo... E da, odolila sam francuskoj i 2/3 kolača!!!

Sve promjene potrebno je polako uvoditi. Krenula sam. Prošli sam tjedan tri jutra radila vježbe istezanja u kombinaciji s nekim joga vježbama i s-faktor. Danas sam opet. Mislim nastavitit tim tempom. Moram priznati da uvijek kada počnem redovito vježbat brzo mi dosadi, pa prestanem. Ni smanjenje masnih naslaga me ne motivira u tom trenutku... Pa zato ću se sutra ujutro otić bacit smeće i prošeteti do 16 kata... Prekosutra možda provedem vježbe snage... Zasada to je plan...

Uspjevam svkodnevno pretočit se vodom i zelenim čajem. Zapravo su mi čajevi super inspiracija za kombiniranje okusa... Najnovija kombinacija: zeleni+neven+ružmarin=vrlo aromatično!!! Čokoladu sam u principu uspjela izbaciti, tu i tamo koju maznem. U principu sam i doručak "olakšala" (acidofil+sugo voće+svježe voće+pahuljice fitness/zobene).
Još me malo gnjavi večera koju nikako da smanjim... I još uvijek zanm grickat-onako usput....belj

S obzirom da imam ručak u firmi malo mi je teže pridržavat se krono objeda, ali barem vježbam ujutro.

Glupost od mene : u četvrtak nisam bila na treningu. Zato danas nadoknađujem...

Što je najbolje sexa ima!!! Ljudi moji kako se sada dobro i veselo osjećam!!! Konačno se vratila moja željica..... Kako je odmah u svemu lakše!!! thumbup

U međuvremenu sam našla još onih nekoliko popisa savjet iz prošlih postova i stvarno guštam u probavanju novog načina života! Puno sam bolje, veselija sam ... ma baš sam super!!!

Post je objavljen 26.03.2008. u 16:07 sati.