Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1872008

Marketing

Kraj bloga : (

Image Hosted by ImageShack.us



* * *

Nažalost, ovo je bilo nezaustavljivo jasno već prije nekoliko mjeseci...Bio sam zadovoljan pišući svoj, sad već legendarni 'brejn.blog.hr', ali njegovim nestankom, nakon godine dana užurbanog pisanja, nestao je i moj entuzijazam. Srećom, upravo je on bio moja karta za javno.com, ali i poticaj za pokretanjem ovog nešto osobnijeg, 'Vitezu Tame' posvećenog bloga...Jednostavno: Nemam vremena niti za ostavljanje, niti za čitanje komentara, a niti za stavljanje opširnih, suvislih tekstova.

Ovaj puta ipak neću obrisati svoj rad, već ga ostavljam iz praktičnog razloga zbog linkova koji mi trebaju, ali i vama kao ulaznicu na 'www.javno.com', odnosno znatno bolje tekstove koje pišem dva puta tjedno, a tiču se filma.

Upravo ću tamo objaviti i opširnu recenziju 'Viteza', ali i ostalih ovogodišnjih ljetnih poslastica, pa, ako se sjetite, ako vam je dosadno, navratite i ostavite komentar kao znak da ste bili tamo ili jednostavno pročitajte i memorirajte pokoju riječ...Hvala vam svima, APSOLUTNO SVIMA koji su čitali moje radove i sretno vam bilo, u životu, na blogu ili negdje između...

Kao završna riječ, nadam se i poticaj za daljnje čitanje KOLUMNI, moj posljednji tekst:

Image Hosted by ImageShack.us


'Kako nas kradu, banda!'


LINKOVI ZA DALJNJE TEKSTOVE:

'ivancupic.javno.com'

P.S. pennyworth, rockyzone, clockwork, dragonrage...svi vi koji ste bili na ovome mjestu više nego je trebalo, javite se ponekad na mail: m4st4@net.hr, 'Batman' se i dalje čeka jednako snažno ; ))

Veliki pozdrav!



Post je objavljen 25.03.2008. u 08:36 sati.