Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/winxclubgirls333

Marketing

Tko su Winx?

Bloom,Flora,Layla,Stella,Musa i Tecna su Winx Club.Winx Club je grupa od 6 cool teenagerica sa magičnom moći.One upotrebljuju te moći da se obrane od Trix,zlih vještica iz Maglene kule.

Bloom je obična cura koja sazna da ima čarobne moći.Zapravo,ona je vila.Ona upozna Stellu koja joj govori o školi za vile Alfea-i.Tamo Bloom upoznaje neke druge cure:Floru,Laylu,Stellu,Musu i Tecnu.Te cure osnivaju Winx Club.Zajedno se bore protiv neprijatelja i otkrivaju svoje magične moći.
OK,upoznajmo cure.

Bloom


Crvenokosa Bloom misli da je obična teenagerica.Kasnije ona otkriva da ima magične moći.Na početku priče mora naučiti kako upotrijebiti svoj talent i magične moći.Bloom je jako brižna cura.Ona je dio cura iz Winx Cluba.

Zapravo,Bloom dolazi sa planeta Domino.Ona je princeza koja ima stariju sestru Daphne.Njezini pravi roditelji su Kraljica Miriam i Kralj Oritel.Kada je Bloom beba njezin planet je privukao vještice koje su željele Zmajsku vatru.U borbi Domino je uništen.Da zaštiti Zmajsku vatru,Daphne je poslala svoju mlađu sestru na Zemlju.Na zemlji,Bloom je posvojio vatrogasac-Mike.Bloomina Zemaljska majka je Vanessa.Kako je Bloom odrastala,imala je neobičnu želju za magijom.

Teenagerica Bloom slučajno upoznaje Stellu koja joj priča o Alfeya-i,školi za vile.U Alfeya-i,Bloom i Stella dijele sobu i tamo upoznaju:Floru,Laylu,Musu i Tecnu.Ubrzo 6 cura postaju prijateljice.Kada su se jednoga dana cure borile sa Trix(Icy,Darcy i Stormy) odlučile su da će se zvati Winx Club.

Trix se nastavljaju boriti s Winx Club.Bloom i njezine prijateljice otkriju razlog zašto ih Trix napadaju.One ih napadaju zato što žele Zmajsku vatru.Tada Bloom sazna pravu priču o sebi i o svojoj prošlosti sa planeta Domino.

Bloom je najmoćnija članica Winx Cluba.Kada se transformira ona se pretvori u vatrenu kuglu i eksplodira u bijel prasak.Ona leti nebom i crta srcolik oblik sa njenim vatrenim moćima.


Flora

Flora je uvijek prijateljski raspoložena.Ima 17 godina.Ona je cura koja voli eksperimentirati s biljkama.Ona je biljna vila i jako voli bilje i prirodu.Flora je jako rijetko nervozna,a nikada u opasnim situacijama.Dobro se osjeća u Alfeya-i.

Ona je sa planeta Linphea.U većini slučajeva,Flora s lakoćom upotrijebljuje svoju moć.Ona može napraviti lijane i zidove od lijana.Ona ima još moć šuma i zemlje.


Layla

Layla se u Winx Club ukljućuje tek kasnije.
Layla ima 17 godina i dolazi sa planeta Andros.


Stella

Stella je vila sunca i mjeseca.Ona ima dugu plavu kosu.Ona je 1 godinu starija od ostalih članica Winx Cluba.Zato što je u laboratoriju krivo napravila zadatak,propala je razred.Stella se jako brine o svojim prijateljicama.Ona je moderna cura.Stella nije uvijek dobra u školi.

Stelline moći dolaze sa sunca i mjeseca.Ona dolazi sa planeta Solarie.Ona je princeza,kao i Bloom.poslana je u Alfeya-u zato da postane prekrasna i moćna vila,ali ona baš i nije zainteresirana za to.

Kada se Stella transformira,stane u pozu i baca šarene iskre.

Musa

Sedamnaestogodišnja Musa ima moći muzike.Ona ima crnu kosu srednje veličine.Ona se ponekad ponaša kao dječak.Kada je Musa bila mala,njezina majka je umrla,ona Musi jako nedostaje.Musu zanimaju:muzika,ples,pjevanje i sviranje instrumenata.Musa dolazi s planeta Melody.Ona zna više muzičkih napada.Ona može i skladati razne zvukove i pjesme.

Tecna

Tecna je vila tehnologije.Ona je sa planetaThird VVector iz Binary galaksije.Ona je jako inteligentna cura.Jako dobro se snalazi u tehnologiji.Ona ima kratku ljubičastu kosu.


Post je objavljen 23.03.2008. u 14:17 sati.