Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

EASTER GAME @ OBN: Dallas vs San Antonio (18.00 CET)...



The UCLA Bruins were down to the Texas A&M Aggies for most of the second half, but huge plays by Kevin Love and Darren Collison down the stretch gave the top-seeded team in the West region the win.
TOP 10 NBA PLAYS 22-03-2008
AI - 26 PTS @ NETS


Sretan Uskrs!

Odgledao sam većinu jučerašnjih NCAA događanja pa evo par sažetih činjenica/dojmova...

Duke je ispao od prosječne West Virginije, Iggy je odlično primijetio da Blue Devilsi nikako nisu mogli pogoditi tricu, a isključivo od trice se u današnjoj košarkaškoj eri ne može živjeti...Good bye coach K!

Isto se dogodilo i USC-eliminatorima, K-Stateu, koji nije uspio pogoditi tricu na cijeloj utakmici vs Wisconsin! A ja sam već planirao pisati o Bill Walkeru making strong case & da je second coming of Ricky Davis. Beasley se u trenucima činio odsječen, a u trenucima out of sync...

Pomor meni favourite ekipa zaokružio je Michigan State pobjedom nad vrlo zanimljivom ekipom Pittsburgha. Poštujući sustav i suđenje, moram ustvrditi da će eliminacija Dukea/K-Statea/Pittsburgha predstavljati stanoviti problem marketinškom madnessu NCAA.

BTW, vezano uz često spominjanu priču o siromaštvu & neimaštini NCAA igrača prisiljen sam spomenuti da
mi je ŽeljkoM jučer tijekom reklamnog bloka spomenuo da je schoolarship na Dukeu cca 45.000 US$.
Naravno, morate imati na umu recentnu devalvaciju američkog dolara...

Od ostalih: Stanford je napravio huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuge statement OT-eliminacijom Marquettea poluhorokom starijeg brata Lopeza - bez PAC-10 trenera godine Trenta Johnsona, koji je eliminaciju zaradio u Acinom stilu...

Iggy, bilo je vrijeme da malo preuzmem inicijativu...


Muraya
Nba.blog.hr




Post je objavljen 23.03.2008. u 08:42 sati.