Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/triesduja

Marketing

Animatori CARPE DIEM-a

Od 16.3-21.3.2008. održan je seminar za animatore jedne od najboljih hrvaskih animacijskih firmi u Hrvatskoj. Seminar se odvio u Supetru na Braču, u hotelu "Kaktus", a prisustvovalo mu je oko 150 kanditata, izabranih od 600-tinjak osoba koje su se prijavile na natječaj ovogodišnjeg raspisanog natječaja za posao turističkog animatora.

Tim stručnih animatora CARPE DIEM-a pet je dana osposobljavao kandidate za posao turističkog animatora, krenuvši od teorije, pa prikazavši to kroz praksu.

Kandidati su zahvaljujući stručnosti tima, naučili jako puno, a uz to se i jako dobro zabavili i stekli nova prijateljstva - jer svi su postali jedna obitelj - CARPE DIEM.

Animacija je job
najbolji na svijetu.
jer tada zaboraviš
na tugu i sjetu.

I zato 'ajmo svi
iskoristit svaki dan,
carpe diem
and let's have fun!

By: T.U.





Animator je osoba zadužena za organizaciju slobodnog vremena gosta - uvijek nasmijana osoba, sprema potaknuti gosta na zabavu :)


DJEČJI ANIMATOR

Dječji animator zaduženje za aktivnosti mini cluba, odnosno dječjeg programa unutar tima, kao i za organizaciju većih dječjih sportskih i večernjih programa.
Dječji animator mora imati osjećaj za rad s djecom, te biti upoznat s osnovama stranog jezika potrebnima za rad u mini clubu.


SPORTSKI ANIMATOR

Sportski animator zadužen je za izvođenje aktivnosti jutarnje gimnastike, aqua aerobica i aerobica.
Preduvijeti za sportskog animatora su dobra fizička sprema, poznavanje vježbi visokog i niskog intenziteta te vježbi snage, koje ćete znati prilagoditi gostima i njihovim fizičkim mogućnostima, dobar osjećaj za ritam, poznavanje stranog jezika u osnovnom obliku.


DNEVNI ANIMATOR

Animator zadužen za sportski dio programa unutar tima, organizaciju turnira u nogometu, odbojci na pijesku, košarci, luku i strijeli, …
Preduvijet da postanete dnevni animator je da imate osnovno znanje stranog jezika, da znate pozdraviti, predstaviti se, predstaviti animacijski program, najaviti aktivnosti na stranom jeziku, te objasniti pravila igre, znati brojeve, dane, mjesece, …
Isto tako biste kao dnevni animator trebali znati razlikovati tenisku loptu od odbojkaške, te znati sportska pravila.
To nije sve – naravno, morate biti tolerantni prema sportskim vještinama hotelskih gostiju, te fleksibilni u bodovanju istih.


VEČERNJI ANIMATOR

Animator s osjećajem za scenski nastup, te nastup s mikrofonom, s dobrim znanjem najmanje dva strana jezika + engleski, koji je zadužen za izvođenje večernjeg programa na terasi hotela.

ALL AROUND ANIMATOR

Animator koji posjeduje vještine i znanja potrebna za izvođenje animacijskog dijela programa bilo kakve vrste, te pokazuje izražene organizacijske sposobnosti. All around animatori preduvijet su za ulogu šefa animacijskog tima.


VODITELJ animacijskog tima

Voditelj animacijskog tima desna je ruka šefu tima, te u okolnostima rukovođenja destinacijom s više hotela pomaže šefu pri upravljanju timom. Voditelj tima odgovoran je za animacijski tim i program u svom hotelu. Za svoj rad voditelj tima odgovara šefu tima.


ŠEF animacijskog tima

Šef tima rukovodi i upravlja timovima animatora u određenoj destinaciji. Destinacija se može sastojati od više hotela. Zadužen je za koordinaciju s odgovornom osobom hotelske kuće u kojoj radi, kao i za pripremu tima prije odlaska na destinaciju prema programu kojeg sam priprema, te koji je odobren od strane instruktora ili Uprave. Za svoj rad, šef tima odgovara Upravi.

Post je objavljen 22.03.2008. u 21:33 sati.