Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malenazvijezdica

Marketing

Erotski post

Uzimao ju je sa strašću o kojoj je neupitno govoriti. Prvo ju je gledao, samo jednostavno i dugo gledao. Možda joj je zatim prišao, a možda je to ipak učinila ona. Ljubili su se. Isprva sramežljivo i čedno, zatim otvorenije. Upoznavali su se kada joj je, komad po komad, skidao odjeću. Sivu majicu, bijelu haljinu, crne tenisice, crvene štramplice . Sve ga je to previše uzbuđivalo. Nevinost s kojom je samo on bio upoznat, i drskost koja je istovremeno zračila iz nje. Zatim joj je skidao gaćice, suprotnost odjeći, veoma ženstvene.
Polegnuo ju je u krevet, i zatim se sam stanuo skidati. Činio je to lagano i nenametljivo, tako da ona sve može vidjeti. I gledala je, začuđeno i uzbuđeno. Ovo je bio njen prvi susret s golim muškim tijelom, ako ne računamo knjige s kojima se na fakultetu susretala.
On je bio njen vođa, učitelj, osoba koja joj je otvorila mnoge svjetove. Prirodno, htjela je da on bude i njen otac, brat, princ, ljubavnik.
Pred njom stajao je sasvim nag muškarac u ranim tridesetima, a ona bila je još djevojčica.
Sjeo je pored nje na krevet i stao ju ljubiti. Usne, vrat.. Spuštao se po grudima, nježno je dodirujući. Svidjelo joj se to, i toga se bojala. Voljeli su se. Ona njega nespretno, on nju nježno, po njezinoj želji. Bojala ga se kada je prstima krenuo istraživati, a voljela ga kada joj je lagano, i zaista oprezno oduzimao djevičanstvo. Vodili su ljubav više dodirima nego zaista pravim vođenjem ljubavi, seksom.
Sklad, sklad koji se može usporediti s Mozartovim ili Puccinijevim skladbama koje je tako rado slušala. I nije to bilo prostački, nimalo.
Cvjetovi ljepote leže u njihovoj stidljivosti i tajnosti. Nitko nikada neće shvatiti cvijet, kao što nitko nikada nije uspio otkriti bolji sklad, od sklada stvaranja života.
I nikada, do toga proljetnog podneva uz zvukove talijanskog glazbenika i zagrljaj mladića, nije otkrila što je to istinski sklad.
Čudne su stvari o kojima je razmišljala kasnije, ležeći zagrljena i privijena uz njega. Zapadna filozofija i Segalova fina romantika prepletali su se.
Kada se probudila bilo je večer, ono doba kada se izlazi u ludi noćni provod.
Njega nije bilo pored nje, i to ju nije učinilo zbunjenom. On nije bio jedan od onih koji mnogo spavaju, već je živio društven život na jednoj aristokratskoj razini. Primao je posjete, i odlazio je u posjete. Ona je voljela izložbe i kazališta, i redovito ju je vodio na takva mjesta. No, nikada nisu išli van, na mjesta na koja su išli njihovi vršnjaci. Tu su razinu jednostavno zaobišli i popeli se na višu.
Znala je da je netko kod njega, netko kome trenutno daje viziju savršenstva, netko tko će možda shvatiti a možda i ne. Većina ljudi koji su mu dolazili u posjete, priviknula se na njenu gotovo stalnu prisutnost u njegovom stanu. Bilo je glupih pitanja, tko je ona i što su oni jedno drugom, no na njih nije bilo potrebe odgovarati. Možda su mislili da je čudna ili čudesna, jer obična svakako bila nije.
Odjenula je njegovu pidžamu, prošla rukama kroz kosu i pridružila mu se u drugoj sobi. Nije bio sam, bilo je tamo nekoliko mladića i jedna djevojka, koje je poznavala iz viđenja. Zapravo nije nikada imala potrebu upoznati ikoga od njih, osim možda te djevojke.
Pozdravila ih je, i on ju je pokretom ruke pozvao da im se pridruži, i privukao ju sebi u krilo.
To je bilo prvi puta da su ikome pokazali dubinu njihove veze, iako su možda i slutili, ponekad.
Raspravljalo se o nekom stimulansu kojeg je trebalo kupiti za večeras, i o osobi koja će otići i kupiti. Imao je on naviku često uzimati supstance koje i nisu bile baš toliko legalne. Ona je pila jedino vino, taj njen porok koji ju je često dovodio u situacije koje i nisu baš ugodne.
Na kraju su se dogovorili za neku drogu kemijskog podrijetla i njeno vino.
Momak koji je otišao po to, bio je brz. Grupica relativno mladih ljudi, uskoro je bila opijena drogom, a zatim se prešlo na neki razgovor i vino. Razgovor je bio o Ljubavi, možda politici, ekonomiji i sličnim temama s kojih samo upućeni mogu preskakati vješto. Čudno društvo svakako, mislila je djevojka, sjedila na mladiću i pila vino.
Utonula je u neki lucidni san u kojem je on bio njen Harlekin, a zajedno glavni glumci u „Comedia del art“. Već poprilično opijeni, društvo su ostavili u njihovim raspravama i otišli u sobu. Tu joj je noć zaista otvorio vrata raja i doveo ju do vrhunaca paklenskih.
……………………………………………………………………………………
Budila se bunovna, a budilica je i dalje pjevusila njenu najdrazu pjesmu. Cak ni on, znan po tome da vrlo malo spava, jos nije bio budan. Bila je dobre volje, naga se izvukla iz kreveta, njezno ga poljubila i otisla u kupaonicu. Pustila je hladnu vodu da tece, otusirala se i spremala za predavanja. Odabrala je povijest umjetnosti i kroatistiku, dvije naizgled sasvim nezanimljive teme. Ali, prema tome krila je vecu strast nego prema bilo cemu na svijetu

(braco mi je rekao da ovo objavim, njemu sam poslala:)

Post je objavljen 22.03.2008. u 17:27 sati.