Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/politikahr

Marketing

BLOG.HR ME JE IZBACIO S ALMOST COOL LISTE

POST ISPOD OVIH RIJEČI, NAJAVA PETICIJE I NEKOLIKO PRETHODNIH PRIGOVORA, JE PROUZROČILO MOJE IZBACIVANJE S ALMOST COOL LISTE I TO NA NAČIN DA ME NE POBRIŠU MOMENTALNO NEGO NAKON NOVOG POSTA NE IDEM NA VRH NEGO OSTAJEM NA TRENUTNOJ POZICIJI KAO DA NISAM NIŠTA PISAO I TAKO DOK ME NOVI POSTOVI SASVIM NE IZGURAJU VAN S NASLOVNICE.
NIJE MI KRIVO JER SAM NA ODLASKU ALI TO SU KURVANJSKI POTEZI I KUKAVIČKI RAT.

PRETHODNIH 500-600 BLOGERA IM JE TAKO OTIŠLO NA DRUGE BLOGOVE JER JE blog.hr SVETA KRAVA KOJU SE NESMIJE DIRATIbez puno mudrovanja ću reći ono što more blogera misli i to u jednoj rečenici.

nova tv je puna licemjerja i gladi za krvlju i nesrećom.

osim što iz dana u dan gledamo kako hrga i valdec vade, čak i iz naftalina, slučajeve pune krvi i nesreće i još traže od članova obitelji, poginulih, ubijenih, silovanih, na razne načine unesrećenih, kojekakve izjave tj. da se pojave na ekranima da bi se njima povećala gledanost, čak bez obzira na stanje i osjećaje tih bitnih ljudi, gledamo i farmu, emisiju gotovo jednako debilnu kao i rtl "celebrity bb".

siniša vuco je ostao bez nastupa jer je navodno ženi opalio šamar. ako jeste ne odobravam mu a dal' jeste ili nije to znaju on i njegova žena, ali ništa nije ni dokazano.
jedna u nizu napuhanih "zvijezda" aleksandra grdić udari motociklistu autom, čovjeka niti ne pogleda nego ode gledati štetu na autu i nju nova tv uvuče u nekakav "farma show"!!!!!????

gdje su mjerila, gdje su vrijednosti, gdje je moral,,,,,,,ovog društva, nove tv, njenih voditelja?

nema ih niti u tragovima.

a sad, da ću pisati pohvale novoj tv ili blogu ili farmi, da bih ostao na listi....ne hvala.

bojim se će blog.hr koji su kupili da bi se, kako to izlazi izdosadašnjeg ne-rada, samoreklamirali, ovim tempom odlaska blogera, imati neslavan kraj


UPDATE POSTA OD PRIJE TJEDAN DANA

KAKO VIDIM VEĆ TJEDAN DANA NA LISTI STOJI STARI NASLOV STAROG POSTA, NE MIČEM SE GORE S NOVIM POSTOM I TO JE TO. DEFINITIVNO SAM BLOKIRAN I IZBAČEN S ALMOST COOL LISTE I ZATO DANAS PONAVLJAM STARI POST S UPDATEOM.

OSIM TOGA OBAVIJEST--NOVA TV JE UKINULA VEČERNJI DNEVNIK!

NAKO PLJAČKE POŠTE U SPLITU ODLUČIH VIDJETI ŠTO ĆE KOJA KUĆA U SVOJEM DNEVNIKU REĆI I NARAVNO NOVA TV JE PREDNJAČILA.
KAO I UVIJEK, OD KADA JE POSTALA (NOVA TV) ŽEDNA KRVI I DRAMATIZIRANJA TAKO JE I OVAJ PUTA NOVA TV IZVJESTILA O PLJAČKI S NAPOMENON DA NITKO NEZNA KADA ĆE UMIROVLJENICI DOBITI MIROVINE.
JADNO I ŽALOSNO OD NOVE TV DA NEŠTO MORA IZDRAMATIZIRATI DA BI IH NETKO GLEDAO ILI SLUŠAO A POSEBNO UMIROVLJENICI KOJI SU SE HVATALI ZA SRCE DOK SU SLUŠALI NOVU I NJIHOVU OBAVIJEST DA NITKO NEZNA KADA ĆE MIROVINE.

OSIM TOGA, NOVA TV VIŠE NEMA VEČERNJI DNEVNIK JER OD UKUPNOG TRAJANJA "DNEVNIKA" 5 MINUTA TRAJE DNEVNIK A TO ONDA NIJE DNEVNIK NEGO VIJESTI.

OSTATAK JE CRNA KRONIKA I TO POTVRĐUJE MOJE PISANJE KAKO JE NOVA TV I BLOG.HR ISTA KUĆA KOJA JE ŽEDNA KRVI, KRVI I SAMO KRVI A VODITELJI KOJI GLUME DOBROG SAMARITANCA I SVOJIM UMILNIM SAŽALJIVIM GLASIĆIMA NASTOJE NEKOGA UVJERITI DA SU SUOSJEĆAJNI TO VIŠE NE USPJEVAJU.
POSEBNO NAMALTERISANA HRGA I ŠKRIPAVA ROMINA KNEŽIĆ KOJA IMA GLAS ZAHRĐALE ŠARKE A NE LJUDSKI

Post je objavljen 17.03.2008. u 20:27 sati.