Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/marcys

Marketing

Evo mene..

Image Hosted by ImageShack.us

Da se javim..par ljudi mi je vec napomenulo da nisam napisala novi post..od neznam ni ja kad. U biti, datum zadnjeg posta je bio 31.01. huh mjesec i pol.
Bila sam zauzeta, ispiti uglavnom, a svaki slbodni trenutak sam bila s dragim..
Dobra vijest je sta sam uspijela ocistit kompletnu drugu godinu i cijeli prosli semestar..YEI sada mogu se brinut samo za tekuce obaveze.. ;))) i diplomski.
Na ljeto opet idem u Istru..ove godine je Rovinj, u kojem ce bit i dragi ;) pa cemo se uspijet vidjat cesce nego proslo ljeto..i to je jos jedna dobra vijest.
Predavanja su u punom jeku..prvi tjedan smo vise pili kave nego bili na predavanjima, ali to je prvi tjedan. Ima par profesora koji su mi skroz OK, uglavnom, vecina su OK..a ima i njih koji mi se ne svidjaju..npr. dekan od jednog fakulteta..covjek koji se dici svojim dekantstvom i time sto njegovi studenti diplomiraju u klasama, i sta oni rade po americkom sistemu..svaka druga mu je JA DEKAN..i time sto mu 97% studenata koji upisu njegov faks diplomira (dakle, ako jos niste uspjeli zavrsit nijedan faks, upisite njegov, tamo SVI prolaze!), i kako je to veliki pokazatelj kvalitete..a njegova predavanja se ne svode na financijski menadzment (sto kao predaje), vec na psihologiju, i vikanje na nas, i dokazivanje naseg neznanja, jer nismo upisali njegov faks, i odmah smo manje vrijedni..ugl. bas po bolonji..lijecenje kompleksa na studentima kojji nisu upisali njegov faks..muka mi je kad se sjetim utorka i njegovog poredavanja.
Iduci tjedan su studentski izbori..odnosno izbori za studentske predstavnike naseg faksa..prijavile smo se Jele i ja, jos jedna cura cisto iz zafrkancije i izgleda da ce bit jos jedan par (jer se prijavljuje po principu predstavnik i zamjenik)..ugl, nisam se nadala da ce ne neki prijavit, i to opravdavit losim lazima..voljela bih da su mi to ranije rekli..jer sam ostala malo.. kao da me netko polio hladnom vodom..ali ok..tako to valjda mora biti.
Dragi mi ide na brod danas..vraca se u petak..imaju praksu..tako da sam solo ovaj tjedan..hihihihihi salim se..falit ce mi! huh
Nis, idem ja sada, moram do grada prije, nesto kopirat, pa na faks u 12..pozz

Post je objavljen 17.03.2008. u 10:19 sati.