Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Teškog srca...

Svakodnevno pratim razne akcije udomljavanja napuštenih životinjica, akcije spašavanja i pomoći životinjicama koje su nekim nesretnim slučajem ozlijeđene, mučene, maltretirane...svakodnevno to pratim i stvarno mi je teško...
Teško mi je jer stalno imam neki osjećaj da bih trebao više pomoći...
Ma je znam...pomogao sam u nekim akcijama udomljavanja u kojima su srećom svi slatki mali peseki na vrijeme udomljeni, pomagao da se neki izgubljeni peseki vrate svojim vlasnicima, na molbu nekih ljudi sam pisao na blogu o životinjicama kojima je trebala pomoć, u susretanjima sa pasovlasnicima trudio se svojim skromnim razmišljanjima potaknuti ljude da svojim psima budu bolji drugovi...ali...opet svaki puta kada gledam sve te životinjice kojima je potrebna pomoć opet mi se steže oko srca...i opet mislim da bih još nekako trebao pomoći...
No kada krenem razmišljati o pomoći koju mogu pružiti, uvijek nekako, možda pomalo licemjerno, dođem do zaključka da bi na ovaj ili onaj način moja obitelj bila uskraćena kada bih se više dao u pomaganje životinjicama kojima je pomoć potrebna...jesam li zbog toga loš čovjek...stvarno ne znam...muči me to ponekad...ali opet na kraju sam sebi kažem...svako od nas pomaže onoliko koliko može i koliko je u tome trenutku na ovaj ili onaj način spreman pomoći...možda, kada bi svatko pomogao ovoliko malo koliko pomažem ja, ne bi bilo toliko tužnih situacija kroz koje te životinjice moraju prolaziti.
I tako...pomagat ću koliko budem spreman i koliko mogu...hoću, dajem obećanje samome sebi...

Tako sam, iako je to samo mala kap vode u rijeci, postavio na svome blogu link na stranice Udruge za zaštitu životinja - FUTURA. Pratio sam njihove stranice, bio u kontaktu s ljudima iz Future, čuo o njima dobrih stvari...i tako ih odlučio podržati ovom više nego skromnom gestom.

Zato svi vi koji već to niste napravili...kliknite na link Udruge za zaštitu životinja - Futura i podržite ih u njihovim akcijama pomoći životinjicama kojima je ta pomoć više nego potrebna.

Budite i vi mala kap u rijeci...pa neka ta rijeka teče...


Post je objavljen 14.03.2008. u 07:30 sati.