Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babylonzoo

Marketing

Objava

ja ne znam zakaj su cure besne. mene jučer ugrizao Žućo (ma neće ti ništa, samo mu ne pokazuj da ga se bojim). ugrizo me s leđa dok mu je gazda nešto meni potpisivao. tako da ću ja uskoro biti 'besan'. ne zam jesu li uopće bijesne. pms... kako li bi se taj fenomen mogao objasniti gledano (biološki i kulturno) evolucijskim okvirom razmišljanja... ajde baš ću probati... uspjelo mi je sa juvenalnim dijabetesom, uspjet će i sa pms-om. sdp je u dugovima... nije vam mogao kupiti usisivaće ili mikrovalne... sorry.
elem, ne radi mi baš You Tube ali sam uhvatio nešto o karikaturama. imao sam post o tome. muhamed je na više slika prikazan u šiitskoj (iranskoj) umjetnosti... ikonoklastizam je bio i kršćanska šizma nekad davno... sad imamo photoshop djevicu mariju i plavookog wasp isusa... ja sam za ikonoklast(icizam)nost! ali... ALI... karikature su objavljene u zapadnim novinama, unutar zapadnog sustava vrijednosti (kritičkog i provokativnog) i njihov autor je ubijen. South Park su imali epizodu u kojoj je uz Muhameda bio i Seaman and swallow... i NITKO nije reagirao. Islam je sačuvao Aristotela i sad ga zapad ima samo zahvaljujući tolerantnoj islamskoj kulturi... zapad je išao u križarske ratove u ime čovjeka kojeg su ubili jer je bio revolucionarni pacifist. ista stvar je sad sa Islamom... jebu ih u zdrav mozak sa fundamentalizmom koji nije nešto specifično ili inherentno Islamu... to je ideološko zastranjenje. i Muslimani će to nadvladati. onaj koji je spreman izaći na ulicu i pozivati na osvetu zbog karikature je budala i u islamskom kulturnom kontekstu i u europskom kulturnom kontekstu. ali i Hitler i Homeini su bili na vlasti zbog takvih budala.
Islam je u Iranu službena religija-ideologija-politika-pravo... Islamska Republika Iran (arijevci su iz tih krajeva, ha ha )... sve službeno gubi čar onog mistično-fundamentalističkog... svodi se na svakodnevno, a svakodnevno je zdravorazumsko. islamski fundamentalizam će ubiti samog sebe svojim sve većim utjecajem. sam o ga treba pustiti na miru.
žene... Kant je rekao da se stupanj nazadnosti nekog društva može ocijeniti prema odnosu koje to društvo ima prema ženama... u istoj knjizi u kojoj je ustvrdio da su crnci inferiorni svim drugim rasama i da žene nemaju što tražiti u matematici i filozofiji jer su obdarene drugim sposobnostima. bio je u pravu... crnci su prema svim europskim kriterijima inferiorna (kulturno i povijesno gledano) rasa. i Aborigini isto. to što prosjećan Aborigin dnevno provede 4 sata tražeći, pripremajući i konzumirajući hranu... a ostatak dana se zajebava... to je definitivno znak inferiornosti. treba crknut radeći.
a žene jesu drugačije od muškaraca... i tu je Kant u pravu. jest da ono što je napisao u 'O lijepom i uzvišenom' zvuči šovinistički, čovjek je genijalno pogodio bit različitog pogleda na inteligenciju. a i to mu je bila rana faza. Kantova... jeli.
zato ne trebate biti bijesni ili bijesne... stres vas čini starijima! :)))

| pooka | 11.03.2008. u 21:09













jacko should seek allah forgiveness for changing his color
(komentar s YouTube -a )

E nice.
Sad kad smo rešili pitanje islama, besnih žena i crnaca s kožnom bolesti, ja odoh natrag u garažu :

Da pjevam :



Ovako :


A kada se umorim promatrat ću :



I moralni zakon u meni.
(neopisiv, zato nema slike)

Najvjerojatnije će pasti i neki razgovor o astrofizici, a možda samo okrenemo kobase na roštilj i posvadimo se oko toga koji je album Beatlesa najbolji.

U pauzi ću pokušati napraviti još koji portret Pametnog Zuba koji iz nekog razloga uvijek ispadne kao biljka ili drvo:









Umeđuvremenu, obratite se Sheeni.
Sheena je prošla tečaj Reikija, Univerzitet Duhovne Obnove, članica je nekoliko Wicca kovena i aktivni medij iscjelitelj koji channeliranjem prenosi poruke onostranstva. Naročito je vješta u svim ESP tehnikama, a specijalizirana je za plašenje gostiju svojim moćima da se u milisekundi pretvori u Halloween lutku koja sjedi na trosjedu.
No, kad savladate svoje unutarnje predrasude da je Sheena samo praznoglava New Age lutka nesposobna za duboke emocije i promišljanja o astrofizici iznenadit ćete se njenom visprenošću i sposobnošću da vas provede kroz katarzičnu unutarnju transformaciju.
Talk to Sheena.
She cares.
She`s such a doll. You`ll see.









Post je objavljen 12.03.2008. u 13:14 sati.