Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/freaksinmylife

Marketing

=)


Hejjjj!! Pa evo i mene...na žalost nekih,hehe. Pa trebala sam i prije nekaj napisat, al nije mi se dalo, a i OPET mi blogeditor šteka, tak da...soorrriiiteeee..haha.. jaj, svakaj vam se nadogađalo...i tak..pa evo da izdvojim nekaj..
Bili smo davnog 23.2.na fešti kod Ive..tam u Novigradu, super je bilo.. a kak ne bi bilo super kad je to Iva, mora bit super .. :P iskreno, nemam pojma kaj da vam pišem..u školi je katastrofa, UŽAS!!! Ne 1 užas, nego 3 užasa, hahaha, al kad ti je društvo super, kao što je to moje, sve je lakše..evo sad ovaj tjedan pišemo hrpu ispita, pa drž'te fige da ne bude jedinica...!!! i tak.. Lana i ja smo plesale u petak na tzk. I Andreja i Mirela.JEDINE!!! hehee.. izgledalo je malo smiješno...al dobro..sve je bilo super.!!!! hahahaha. END :)))

Ne da mi se više pisat o tim glupostima, odlučila sam u ovom postu, pisat o svojim prijateljima, ne mogu izdvojit koji mi je najbolji, ali bi im svima htjela posvetiti ovaj post. I zahvaliti im se što su uvijek uz mene, i što podnašaju moje glupave izjave, što trpe moje ispade smijeha...HVALA VAM. LOLIM VAS!!!!!!!!!!

Ako umreš prije mene, pitaj možeš li povesti prijatelja.

Doživiš li stotu, ja ću živjeti jedan dan manje od sto godina, tako da ne moram živjeti bez tebe!

Pravo prijateljstvo je kao dobro zdravlje, vrijednosti mu se prepoznaju tek kad se izgubi.

Pravi prijatelj je onaj koji ulazi kada ostatak svijeta izlazi.

Ako bi svi moji prijatelji skočili s mosta, ja ne bih skočila s njima, bila bih dolje da ih uhvatim!!

...:::...:::...:::..::...:::..:::..:::...:::.....:::...:::..:....:::..:::..:....:::...:::...:::...::::...::....:::...:::...::....:...::::..:::.

LJUBAV je sreća za kojom svi tragamo, milijun staza punih trnja i kamenja na kojima uvijek stradamo. Ona je samo beskrajna patnja u kojoj uživamo. Ljubav je životni cilj do kojeg svi svojim silama dolazimo. Ako je ljubav sreća, zašto onda patimo, ako je ljubav naš životni cilj, zašto onda stradamo?!

Kada izgubiš sve, pa čak i ono što si volio, živjet ćeš da bih se sjećaš onoga što si izgubio. Jer tko voli, nikada ne zaboravlja, a tko zaboravlja, nikada nije volio.

Ako nekoga voliš voli ga polako. Jer sve što je brzo ide naopako. Ljubav koja brzo plane, brzo se i gasi. A ona što lakše tinja, vječno život krasi.

..::::....::::......:::::.....::::.......:::::.......::::........:::::::........:::::....:::::::....:::::::.........:::::::::::........::::....

Sreća postoji za one koji plaču, one koji su povrijeđeni. One koji traže i one koji se trude, jer samo oni znaju cijeniti ljude koji dotaknu njihov život.

Sanjajte što želite sanjati, idite kamo želite ići i budite ono što želite biti, jer samo je jedan život i samo jedna prilika da učinite sve ono što želite učiniti.

Najsretniji ljudi nisu oni koji imaju ono što je najbolje, već oni koji najbolje iskoriste ono što imaju.

Najsretniji je onaj čovjek koji je učinio sretnima najviše drugih ljudi.

Ponekad želiš, a želje se ne ostvare, ponekad voliš, a ljubav ti nije uzvraćena. Ponekad ti se plače, a suze ne mogu poteći. Ponekad ono što osijećaš, poruke ne mogu reći.

Kao ptica ranjena u krilu
Koja dalje ne može i neće
Zaboravi ono što je bilo
Gledaj naprijed-život dalje teće.
Stisni zube, ne predaj se
Neka boli, neka rana peče
Okreni se ima lijepih stvari
Gledaj naprijed-život dalje teče.
Budi jači od svega
Kad više nemaš kud
Budi jači od vjetra
Kad ti stane na put.
Budi jači od tuge
Kad tvoj se ruši svijet
Budi, jer nema druge
Nastavi dalje let.
Ne dozvoli ništa da te sruši
Kad kiše najave i veče
Nek se pjesma pojavi u duši
Gledaj naprijed-život dalje teče!


NE ZABORAVI DA UVIJEK KAŽEŠ ŠTO MISLIŠ. AKO NEKOGA VOLIŠ, RECI MU. NEMOJ SE BOJATI DA KAŽEŠ ONO ŠTO OSJEĆAŠ. POSEGNI I RECI NEKOME ŠTO TI ZNAČI. JER KADA ODLUČIŠ DA JE PRAVO VRIJEME, MOŽDA ĆE BITI SUVIŠE KASNO. ISKORISTI DAN. NE ŽALI NI ZA ČIM. I ŠTO JE NAJVAŽNIJE, OSTANI UZ SVOJE PRIJATELJE I OBITELJ, JER SU TI ONI POMOGLI DA POSTANEŠ OSOBA KOJA SI DANAS. SMIJ SE, ČAK I KROZ SUZE!!!!!!!!

......:::RECEPT ZA SREĆU:::......

2 PUNE ŠALICE STRPLJENJA
1 SRCE PUNO LJUBAVI
2 ŠAKE PUNE VELIKODUŠNOSTI
MALO OSMIJEHA
1 GLAVA PUNA RAZUMIJEVANJA

Poprskati obilato ljubaznošću i s puno vjere te dobro promiješati.
Rasporediti ravnomjerno po svom životu i poslužiti svakome koga sretnete.

Eto to bi bilo što se posta tiče, još slikice i to je to..ja nisam neka pjesnikinja, i ne ide mi baš izražavanje, ali sam užasno osjećajna, a ta osjećajnost se krije ispod moje vanjštine. Znam biti okrutna, možda se samo tako branim. Nadam se da ste shvatili što sam tim svim htjela reć, ne znam...jednostavno ne znam što da vam više napišem, samo ...osijećaji jesu prokleti, ali ja ne mogu živjeti bez njih, jer me pokreću, čine, motiviraju, teško je poslušati razum kad nama upravljaju osijećaji.

I DA, DANAS JE POSEBAN DAN!!! DARIO LJUBAVI MOJA SRETAN ROĐENDAN!!!!

SVE ŠTO POŽELIŠ DA TI SE OSTVARI, A ONO ŠTO TE MUČI BRZO ZABORAVI, ZDRAVLJA I LJUBAVI ŠTO VIŠE A OSTALE PROBLEME NEKA ODNESU KIŠE, VELIKU PUSU ŠALJEM TI JA POVODOM TVOG ROĐENDANA!!!!!!


Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


Kiss

:))))

Pozdravljam svoj 1.c i sve koji me poznaju...... :)))) pusice vam šaljem..LOLIM VAS!!!
Mwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)Post je objavljen 11.03.2008. u 10:09 sati.