Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/annye46

Marketing

SKRIVENA ISTINA (VII.dio.)

Nakon što su im cure ispričale sve u vezi Hrvoja ,policajci su zaključili da bi on mogao biti krivac za prometnu nesreću,te su izdali tjeralicu za njim. Spakirali su se te krenuli u bolnicu.
U bolnici ih je dočekao dr.Zatezalo. Uputio ih je u svju ordinaciju te obavijestio o mogućim posljedicama. Ivor je imao unutarnje krvarenje te slomljnih nekoliko rebara. Već je bio na operacijskom zahvatu te su ga očistili kako se krvarenje nebi nastavilo.
Odmarao se u sobi ,te suim nakon sat vremena pustili unutra. Bili su to posebni osijećaji u tom trenutku ,jer su tek onda svi shvatilui što znači cijeniti i voljeti nekoga.
U takvim situacijama čovjek oprašta i zaboravlja nastale probleme,jer zdravlje je najveće bogatstvo.
Hrvoja su ulovili dan kasnije na koncertu koji se održao u centur grada. Bio je u društvu dvije plavuše te dva nepoznata muškarca. Kod njih je nađena poprilična svora droge,tako da su svi bili privedeni.
Ubrzo nakon toga ,nakon par dana Ivor je pušten iz bolnice.
Zdravstveno stanje mu se popravilo ,ali je bio prisiljen na mirovanje.
Održalo se suđenje,a Hrvoje je dobio godinu i šest mjeseci pritvora,te zabranu prilaženja gradu te Denise.. u slučaju da to prekrši čeka ga stroža kazna.
Vrijeme je prolazilo, Ivor je je završio u ljubavnom zapletu sa Claudiom,sestrinom prijateljicom.
Denise se odmara od svega,željela je jedno vrijeme imati za sebe,te sve zaboraviti.
Nakon što je Hrvoje izašao iz pritvora njihovom strahu nije bilo kraja....

Ispričavam se što ste ovoliko čekali nastavak,jednostavno nisam stigla.... Pokušat ću sljedeći nastavak objaviti što ranije... pozdrav svima pusa pusa


Image Hosted by ImageShack.us
Post je objavljen 10.03.2008. u 16:24 sati.