Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nothingspecial

Marketing

14 post ... yeah ...

hello ljudi ... wavemah
vidim da ste mi ostavili komentara ... tnx svima ... obećavam da ću se odužiti ... yes ...
baš mi se i ne piše nešto posebno, pa evo malo zanimljivosti o Paramoreu ...sretan

Pop punk senzacija imena Paramore, dolazi iz američke savezne države Tenessee. Iako band postoji već nekoliko godina te iza sebe imaju dva studijska uratka i jedan ep., članovi banda su vrlo mladi te najmlađi član, odnosno pjevačica Hayley Williams ima 17 godina, dok najstariji član banda ima tek 22 godine.

Album o kojem pričamo je kao što i napisah njihov drugi studijski album i nosi ime "Riot". Ovaj album je od Paramore učinio svjetske zvijezde. Riot je izdan u lipnju prošle godine, te je debitirao na 20-toj poziciji na Billboardu, što je odličan uspjeh za jedan potpuno anonimni band iz zabačenog Tenesseea. S obzirom da se radi o jednom od najomraženijih žanrova za kritiku, tj o tzv. pop punku, album je dobio odlične kritike, počevši od All Music Guidea koji im je velikodušno dodijelio odlične tri i pol zvjezdice preko NME-a koji ih je proglasio jednim od deset najuzbudljivijih novih bandova, doTotal Guitar-a koji im je dao maksimalnih pet zvijezdica.


Unatoč klasičnim tinejđerskim zamkama u koje Paramore često upada u svojim pjesmama, odnosno, tekstovima o neuzvraćenim ljubavima, školskim ljepoticama u obliku apsolutnog srednjoškolskog zla i sličnim klišeima, Paramore imaju i nekoliko pozitivnih strana, koje prevladavaju u odnosu na one negativne. Naime, Paramore osvajaju svojom svježinom i melodičnošću, dok je mala Hayley, vokal ovog banda pravo osvježenje u usporedbi sa jednom drugom teen pop punk zvijezdom, sveprenemagajućom Avril Lavigne. Tekstovi, koliko god se činili plitkim prosječnom slušatelju, ipak odišu mladenačkim entuzijazmom i optimizmom.


Eksplozivna i melodična "Misery buisines" koja je odabrana za najavni singl, pokazala se punim pogotkom, na top listama je zamijenjena potpuno drugačijom, nostalgičnom ali i za sada neuspješnijom, "Hallelujah".
Riot nije potpuno jednodimenziolan, što bi se očekivalo za ovakav band, pa tu ima svega od punka, rocka do power pop balada. Svakako ne veliki band, niti će to biti, ali svakako ugodna razbibriga za svakog tinejđera, koji ne želi sjediti u zamračenoj sobi slušajući Slipknot ili neko drugo smeće prepuno mržnje.


Post je objavljen 10.03.2008. u 15:57 sati.