Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toastmasters

Marketing

Što dalje?

Prošao je i naš jubilarni 100. sastanak, uz uobičajenu zakusku nakon sastanka, ali i uz nedjeljni izlet na Kraljičin zdenac.

Organizirali smo i zajednički odlazak na stand-up predstavu Sve5, a u tijeku je i organizacija zajedničkog posjeta kazalištu (Bitange i princeze).

Također, pripremamo se i za odlazak na sljedeću Area D1 konferenciju koja će se održati 29.3. u Beču (ponovo dva natjecanja i dvije radionice, plus večera s podjelama nagrada).

Broj članova tek što nije dostigao brojku 40 (što će opet biti dobar povod za prigodni domjenak ;-)).

Uspostavljen je i mentoring program, tj. svi novi članovi automatski kao mentora dobivaju nekog od iskusnijih članova, koji će im pomoći u njihovim prvim koracima u klubu i na taj način olakšati napredovanje i savladavanje edukacijskih programa.

Otvorili smo i novu Facebook grupu u koju su pozvani svi bivši i sadašnji članovi, kao i svi zainteresirani za rad kluba.

Uz sve to, sastanci se redovito održavaju, kako oni uobičajeni na hrvatskom jeziku, tako i oni na engleskom (svaki prvi sastanak u mjesecu). Sutra će se održati 106. po redu.

Aktivnosti ima toliko da ovaj blog više ne stiže pratiti što se sve zbiva. Postavlja se pitanje: da li uopće nastaviti s njime?

Zato evo malog eksperimenta o kojem će ovisiti odluka o nastavku ili gašenju: ostavite ovdje svoj komentar o tome želite li da blog nastavi živjeti ili ne. Ako da, dobrodošle će biti i sugestije o tome što biste željeli čitati na blogu.

A sad malo vi...

Post je objavljen 09.03.2008. u 11:48 sati.